FAHİŞE

16.1K 305 31
                                    

Katya Smirnova, nam- ı diğer Ajan 802, Rusya iç istihbarat teşkilatı FSB'nin en önemli ajanlarındandı. Babasını da annesini de dört yaşında bir terör saldırısı sonucu kaybetmişti. Saldırıyı incelemeye gelen FSB ajanlarından Leonardo Dimitri Volkov'un koruması altına girmesiyse hayatının baştan aşağı değişmesine sebep olmuştu. O günden sonra FSB tarafından ona verilen her görevi emir adletmiş, kusursuz bir şekilde yerine getirmesiyle teşkilat içinde hızla yükselmişti. Ne var ki ona verilen tek tür emir vardı. Onun tek görevi fahişe olmaktı.

Şu an asansörde olduğu gibi nadiren de olsa kendisine baktıkça güzelliğine hayran kalırdı. Bu güzelliği bu güne dek görev icabı birçok düşman ajanı baştan çıkarmak için kullanmıştı. Aynaya biraz daha yaklaşıp iri yeşil gözlerine, kızıl saçlarına, lekesiz yüzüne, mükemmel vücut hatlarına daha dikkatli baktı. Güzelliği şüphe götürmez bir gerçekti. Ancak görevleri onun için her şeyden önce gelirdi. Ve yine görev icabı aşk ona yasak meyveydi.

Asansörün -10. Kata ulaştığını belirten sesle irkilip kendine geldi Katya. Gözlüğünü takıp asansörden inerek kozmik odaya doğru ilerlerken aklında tek bir soru vardı. Acaba bu kez kimi baştan çıkarmaya çalışacaktı?

Kozmik odadan içeri girdiğinde karşısında sırtı dönük bir şekilde onu bekleyen Dimitri Volkov'u gördü. "İşte geldim, Dimitri. Hadi söyle, bu sefer kim?"

Dimitri arkasını bile dönmeden cevapladı Katya'yı."Maksim Shevchuk."    

KIZIL CAZİBE +18Where stories live. Discover now