SON FIRSAT

4.4K 106 41
                                    

Multimedya: Angelica Laroussa... (Kim olduğunu düşünmeyin, ancak okuyunca anlayacaksınız aşklarımmm... 😉)

Keyifli okumalar... 😘

Aleksis birkaç dakika ellerinde Katya'nın kanıyla koltuğa yığılıp kaldıktan sonra oda kapısının ısrarcı bir şekilde vurulmasıyla kendine geldi. Hızla koltuktan kalktı, ellerindeki kanı cebinden çıkardığı mendiline sildikten sonra altına iç çamaşırını ve pantolonunu giydi. Kemerini bağladı, ardından aynanın karşısına geçerek dağılmış saçlarını düzeltti. Yüzüne de acı ve korku dolu bir ifade yerleştirdikten sonra nihayet hazırdı. Katya'yı karşısında o hâlde görmekten dolayı girdiği şoku çabuk atlatmıştı. Bir an onu odanın bir köşesine saklamayı düşündü ancak bunun için yeterli zamanı yoktu. Tüm bunları yaptığı bir dakika içerisinde güvenlik görevlileri odanın kapısını kırmış ve içeri dalmıştı.

Neyse ki bir anda aklına gelen şahane plan güvenlik görevlileriyle birlikte kapıdan içeri girerek koltukta başı kanlar içerisinde kendini bilmeden yatmakta olan Katya'ya doğru koşan Dimitri'ye karşı zaman kazanmasını sağlamak için yeterliydi. Hızla ona doğru koştu ve önünde diz çökerek "Beni öldürmek istedi." dedi. "Efendim, size yemin ederim, beni bu odaya zorla getirdi ve öldürmek istedi. Ben sadece kendimi savundum."

Dimitri, Aleksis'i yakasından tutarak bir hamlede ayağa kaldırdı. "Ulan p*z*venk, ulan or*sp* çocuğu, bir de gözümün içine baka baka yalan söylüyorsun! Sen kimsin, kimsin ki ona el kaldırırsın?! Ne haddine! Dua et de ölmesin! Çünkü onun ölümü senin ölüm fermanın olur!"

"Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz, Bay Volkov. Hele ki bugüne kadar yaptığım yanlışlardan sonra... Ancak inanın bana, bu kez doğruyu söylüyorum. Bunlar saf gerçekler. Bu kadın beni bu odaya kilitledi ve öldürmeye teşebbüs etti! Ben sadece kendimi korudum."

Dimitri gözlerini Aleksis'in gözlerine kenetleyerek ona daha dikkatli baktı. Karşısındaki adamın kendinden emin bakışları onu etkilemişti. "Doğru söylüyor olabilir mi?" diye düşündü bir an. Ardından anlık bir kararla kapıdaki güvenlikçilere döndü. "Atın şu p*ç herifi zindana! Katya uyanıp ikisi hakkında milis mahkeme kurulana kadar bir yudum su bile vermeyin!"

Güvenlikçiler Aleksis'i iki kolundan tutarak odadan çıkardıkları anda Katya için gelen teşkilat doktorları kapıda göründü. "Kafasını vurmuş." dedi Dimitri sakin bir ses tonuyla. Ardından hemen yanındaki doktora doğru eğilerek tısladı. "Eğer onu kurtaramazsan kendini ölmüş bil!"

****

Raşa biricik arkadaşının ölümle burun buruna olduğunu öğrendiği anda soluğu Katya'nın kendini bilmeden yattığı tıp merkezindeki odada aldı. Dimitri'nin odada olduğunu görünce kapıya arkasını döndü ve hızla gözlerindeki yaşları sildi. Teşkilat içerisinde gruplaşmalara mâni olunabilmesi için herhangi bir şekilde arkadaş edinmek kesinlikle yasaktı. Bu durum Katya için çok daha büyük bir yasağa dönüşüyordu, çünkü Dimitri onun duygularını hatırlamasını istemiyordu. Bu sebeple Raşa, Katya ile olan arkadaşlığını Dimitri ve onun teşkilattaki diğer robotlarından saklamak zorunda kalıyor, arkadaşının teşkilattan kovulmaması için elinden gelen her şeyi yapıyordu.

Kendini toparlayarak tekrardan kapıya doğru yöneldi Raşa. İçeri girmesiyle Dimitri ile göz göze gelmesi bir oldu. "Bayan Smirnova nasıl, Efendim?" diye sordu sesindeki titreşimleri olabildiğince kontrol etmeye çalışarak.

Dimitri onu başını çevirmeden cevapladı. "Durumu stabil. Doktorlar onun için ne gerekiyorsa yapıyorlar."

"Kim, neden yapmış bunu?"

"Sorgulamak sana mı kaldı Raşa?!" Dimitri öyle büyük bir sinirle bağırdı ki odadaki herkesin gözleri bir anda ona çevrildi.

Raşa ise başını hafifçe önüne eğerek olabildiğince sakin bir ses tonuyla cevapladı. "Hayır, Efendim. Merakıma yenik düştüm, bağışlayın."

KIZIL CAZİBE +18Where stories live. Discover now