SADECE BENİM OL

12.4K 156 52
                                    

Katya, Maksim'in gözlerinin içine bakakalmıştı. Hayatında ilk defa ne yapması, ne söylemesi gerektiğini bilemiyordu. Maksim'in zannettiğinin aksine bir ahmak olmadığını görmesi, onu kolay kolay etkisi altına alamayacak olması, üstüne bir de şu an yatakta sadece iç çamaşırıyla bedenini bedenine yaslamış olan adamın gözlerinin içine bakarken hissettiği kalbinin atışları... Genç kadın, tüm bu ani gelişmelere daha fazla dayanabileceğini sanmıyordu. "Sen... Sen... Yani siz..."

"Ne oldu küçük hanım? Sizinle sevgili olamaz mıyız?" Hayalet Adam, Katya'nın onun gülüşüne olan zaafını fark etmekte ve bunu ona karşı kullanmaya başlamakta gecikmemişti. "Benden etkilenmediğini söyleme sakın." dedi genç kadının kulağına fısıldayarak. Ardından yine o çapkın gülümsemesini dudaklarına yerleştirerek başını Katya'nın yüzüne doğru kaldırdı. Gözlerini onun yemyeşil bakışlarından ayırmadan sağ elini yavaşça genç kadının adeta kanlı bir şelaleyi andıran dalgalı kızıl saçlarından yüzünün sol yanına düşmüş bir tutama götürdü ve yine yavaşça eliyle o saç tutamını iterek Katya'nın kulağının arkasına yerleştirdi.

O an ne kadar kabul etmek istemese de yavaş yavaş kendini tutkuya kaptırdığını fark etti. Karşısında gerçekten de hurileri aratmayacak güzellikte bir kadın vardı. Katya'nın kendisine tutku dolu gözlerle bakıyor olması genç adamı yavaş yavaş çıldırtıyordu. Artık yapabileceği tek şey kontrolünü iyice kaybetmeden Katya'nın ağzından olabildiğince fazla laf almaya çalışmaktı.

Ancak Katya onun planını fark etmekte gecikmemiş, karşısındaki adamı bir anda kendine çekerek dudaklarını onun dudaklarına yapıştırmıştı. Bu hamle Maksim'i tamamen çıldırtmaya yetti. O, hızla altındaki kadının üstündeki paçavradan elbiseyi çıkartarak yataktan fırlatırken Katya da artık ağırlığını tamamen üstüne vermiş olan genç adamın iç çamaşırını çıkardı. Maksim'i iyice çıldırtmış olduğunu fark etmek ona daha da cesaret vermişti. Sonuçta o bir fahişeydi. Her ne olursa olsun bu hayattaki tek gerçeği görevleri olan bir fahişe...

Maksim, altındaki genç kadını yatakta yuvarlanarak üstüne aldı, hızla onun iç çamaşırlarını çıkardı. Artık ikisi de çırılçıplak kalmışlardı. Tenleri birbirlerine değiyor, her nefeslerinde ağızlarından tutkuyla dolu iniltiler dökülüyordu. Katya, daha önce hiçbir adamın koynuna girdiğinde böylesi bir haz duymadığını fark etti. Ne olduğunu bilmiyordu ancak Maksim'i onun için herkesten farklı kılan bir şeyler hissediyordu. Daha önce hiç yaşamadığı bir şekilde onun nefesi yüzüne her vurduğunda kalbinin yerinden söküldüğünü, dudakları her buluşmak üzereyken kalbi durarak öldüğünü ve her bir öpücükle yeniden doğduğunu hissediyordu.

Maksim için de durum çok farklı değildi. Katya'dan daha önce hayatına giren hiçbir kadından etkilenmediği kadar fazla etkilenmişti. Onun tutku dolu öpücüklerini aynı şehvetle cevaplıyor, ilk defa üstündeki bir kadının sıcaklığına dalmak için yanıp tutuşuyordu.

Katya bir an dudaklarını onun dudaklarından yavaşça ayırarak sordu. "Hâlâ benim kim olduğumu merak ediyor musun?"

Maksim'in başını hayır anlamında sallaması üzerine konuşmaya devam etti. "Ben yine de söyleyeyim. Ben sadece senin için gönderilmiş bir meleğim. Yalnızca senin için atan bir kalbim. Ömrü boyunca senin için ölmeyi göze almış bir huriyim. Ben, yalnızca sana aitim."

Maksim bir hamlede tekrar yuvarlanarak üstündeki genç kadını yeniden altına aldı ve Katya'nın kulağına eğilip fısıldadı. "Ömrün boyunca benden başkasına gülme. Benden başkasına böyle tutkuyla bakma. Hiç kimse dokunmasın sana. Sadece benim ol, Nasya. Sadece benim..." Ardından o mükemmel bacakların arasına usulca yerleşti ve kendini dalmak için yanıp tutuştuğu o sıcaklığa bıraktı.

****

Aleksis, kolundaki akıllı saat sayesinde Katya'nın yerini bulmakta zorlanmamıştı. Perdesi rüzgardan dolayı sürekli inip kalkan küçük avcı kulübesinin penceresinden içerideki adamın hâlâ deli gibi âşık olduğu eski sevgilisine nasıl sahip olduğunu yumruklarını sıkarak izliyor, yine rüzgardan sürekli açılıp kapanan küçük pencereden dışarı süzülen şehvet dolu iniltileri kıskançlık ve sinirden içeri dalmamak için kendini zorlukla kontrol ederek dinlemek zorunda kalıyor, tüm bunlarla başa çıkabilmek için ise elinden sadece "Ulan p*z*venk Dimitri, bir gün senden bunun hesabını öyle bir soracağım ki..." diyerek ağzına geleni saymak geliyordu.

Birden boynuna dayanan metalin soğukluğuyla irkilerek kendine geldi. "Kimsin lan sen?!"

"Benim kim olduğum seni neden ilgilendiriyor?"

"Zevzeklik yapmadan soruma cevap ver, p*ç herif! Kimsin sen, amacın ne, içeriyi neden izliyorsun?!"

Aleksis bu soruyu sadece alaycı kahkahalarıyla cevaplayınca arkasındaki adam onun boğazına dayamış olduğu bıçağı daha da bastırdı. Bunun üzerine Aleksis alaycı kahkahalarına ara vererek "Tamam, tamam, söyleyeceğim." dedi. Bu durum arkasındaki adamın bir an için boş bulunmasına neden oldu ve Aleksis bundan istifade boğazına dayanan o soğuk metali çevik bir hamleyle düşmanının boğazına dayadı. "Şşşşşt, sakin ol koca adam." dedi şimdi kollarının arasında kurtulmak için çabalayan düşmanının kulağına alaycı bir ses tonuyla fısıldayarak. "Çeneni kapalı tuttuğun sürece sana bir zarar gelmeyecek. Ancak içerideki arkadaşın için aynı şeyi söyleyemem maalesef. Hele bir o kapıdan dışarı çıksın, içerideki kadına dokunmanın hesabını en ağır şekilde verecek!"

"Kimsin sen be adam?!"

"İnan bana, bunu bilmemen senin için en iyisi. Aksi taktirde sen de onunla aynı feci sonu yaşarsın."

Aleksis'in cümlesinin bitmesiyle Maksim'in sesleri duyarak yarı çıplak bir hâlde kulübeden dışarı fırlaması ve gördüğü manzara karşısında birkaç saniye donakalması bir oldu. Karşısındaki adam en yakın dostunu rehin almış, boğazına bıçak dayamış, tehditkâr gözlerle yavaş yavaş ona doğru yaklaşmaktaydı.

Ancak Maksim'i en çok hayrete düşüren şey, üstüne paçavradan elbisesini geçirip kendisinin arkasından kapıya çıkan hurisinin ağzından dökülen isim oldu: Aleksis.

Selam aşklarımmm... Öncelikle bir günlük gecikmeden dolayı sizlerden özür diliyorum. 🙁 Bazı olaylardan dolayı yeni bölüm yayımlamakta problem yaşadım. Umarım anlayışla karşılarsınız. Ve merak etmeyin, bundan sonraki bölümleri geciktirmemek için elimden geleni yapacağım.

Bölümle ilgili görüşlerinizi ve bir sonraki bölümle ilgili tahminlerinizi bekliyorum... Yorumlarınız benim için çok değerli. Hepinizi çooook seviyorum bebeklerimm... 😊💕💓💟

KIZIL CAZİBE +18Where stories live. Discover now