six: comply

243 23 0
                                    

Ben geldiim dfsdf Şu bölümü yayınlayacağım diye çektiğim sıkıntılar..

neyse iyi okumalar 💙 vote ve yorum atmayı unutmayın. Sizi seviyorum 📚

><><><><><><

Uymak (boyun eğmek)

fiil;

Bir emire ve ya isteğe yapılan uyumlu davranış.

Bileğimdeki el beni aniden durdurmadan yüz metreden fazla gidemedim.Aniden durmamla yüzümü onun sert göğüsüne çarptım. Acıttı ama şikayet etmedim.Acıya alışkındım.

"Lütfen benden kaçma,Porsche."

"Neden kaçmayayım?"

Daha onu tanımamama rağmen heryerden çıkıp duruyordu.Neredeyse beni takip ediyor olabilme ihtimalini düşünmeye başlayacaktım , ki bu kesinlikle hoşlanmadığım bir şey.

Beni bırakması için onu ittirdim ama ne yazık ki hiç bir işe yaramadı.Ah, benim lanet şansım,değil mi? Nihayetinde , kollarım bedenimin yanında gevşekçe sallanırken kafam göğüsüne yaslıydı ve kolları beni sıkıca sarmıştı.Kafası,benimkinin üzerinde dinleniyordu.Yakın bir zamanda gitmeme izin vereceğini düşünmüyordum.

"Çünkü sana yardım etmek istiyorum."

Sessizce iç geçirdim ama bir şey söylemedim.Belki görmezden gelmek,eninde sonunda gitmeme izin vermesini ve beni yalnız bırakmasını sağlardı.Onun etrafında olmak istemiyordum, onun etrafında olmaya ihtiyacım yoktu.

"Sonsuza kadar her şeyi içine atamazsın, birilerine ihtiyacın var."

Yine de hiçbir şey söylemedim ama kelimeleri içimdeki bir şeyleri kopardı.Beni tanımıyordu öyleyse nasıl benim neye ihtiyacım olduğu hakkında söyleyecek şeyleri vardı?

"Birine kendini açmalısın Porsche,gerçekten.Benden saklanmayı kes, sana yardım etmek istiyorum , lanet olsun."

"Hayır!"

Öfkeyle onu ittim ve etkili bir şekilde tutuşundan kurtuldum.

"Bana ne yapacağımı söyleyemezsin! Lanet olsun, seni tanımıyorum bile ve sen , kesinlikle beni tanımıyorsun.Gitmen gerek."

"Ama ben-"

"Hayır, hiçbir şey söyleme.Şansım varken,kendimi öldürmeme izin vermeliydin; ölüyken , yaşarken olduğumdan çok daha mutlu olurdum.Ne yaptığının farkında mısın?Farkında mısın!Bu boktan dünyada daha fazla sürünmek zorunda kaldığımı biliyor musun?Burada olmak istemiyorum."

Anlamadı, zaten kimse ne hissettiğimi anlamıyordu.

"Porsche, sakın bunu söyleme.Hayatta olmak istemelisin,bu mükemmel bir şey,biliyorsun. Zihninin ve bedeninin de hayatta olması için , sadece etrafında doğru insanlar olmasına ihtiyacın var.Mutlu olabilirsin,olabileceğini biliyorum."

Bir şey demediğimde , konuşmaya devam etti.Kalbim,söylediği her kelimeyle çırpınıyordu.Yüzünde nasıl tepki vereceğimi bile bilmediğim, çok fazla saf duygu ve acele vardı.

"Lütfen seni tanımama izin ver.Mutlu olmanın nasıl bir şey olduğunu göstermeme izin ver.Söz veriyorum.Pişman olmayacaksın."

Muhtemelen bundan pişman olacaktım,biliyordum ama sözler onları durduramadan dudaklarımdan döküldüler.

"İyi."

Trust » H.S | Türkçe ÇeviriWhere stories live. Discover now