thirteen: trust

189 17 0
                                    

BiTTi

Bitmesi üzdü . Son iki günde kalan tüm bölümleri çevirdim ve vay aqü.

Güzeldi..

Yorum ve oy atmayı unutmayın.Epilogue u da uzatmadan atıcam hadi yine iyisiniz köfteler.

Bu arada Safe to Shore adında bir çevirim daha var. Dış bağlantıya ekledim. Ona da bakın pls. Onu da sevin sdfgh

Bölüm şarkısı :Tom Odell - Long Way Down

Şimdilik bays. Miss meeee :))

><><><><><><><

Güven

isim;

Bir kimsenin ya da bir şeyin, gerçekliğine , doğruluğuna ve ya kabiliyetine olan sabit inanç.

"Sen , sen ne?"

"Seni seviyorum , Porsche. Seni seviyorum."

Sevgi.

Harry beni seviyor.

Nefes alamıyor , etrafımdaki hiç bir şeyi duyamıyordum. Kelimeleri , sürekli aynı şeyi çalan bozuk bir plak gibi zihnimde yankılanıyordu.

Biri en son ne zaman beni sevdiğini söylemişti ya da bunu kast etmişti , hatırlamıyordum. Anılar beynimde tekrar tekrar canlanıyordu ama sevildiğimi gösteren bir anı bile bulamadım. Sevdiklerini söylemiş olabilirler ama hiç sevmediler.

Ama Harry'e baktığımda, yüzündeki sevgi ve hassasiyet , gözlerine bulutlanan korku , gerçekten dediği şeyi destekliyordu. Daha önce olan şeyler için bunu söylememişti.

Endişeyle bana bakmaya devam ederken , düz bir ifadeyle ona bakmayı sürdürdüm. Aklımdaki sorunun cevabını biliyordum , onu seviyor muyum?

"Ben de seni seviyorum."

O kadar sessiz söylemiştim ki , beni suymasına bile şaşırdım. Benimle dalga geçiyor olabileceği ve az önce yapmakta olduğum şeye devam etmemi söyleyebilecek olma ihtimali aklıma gelince, duymamış olmaısnı diledim.

Bana doğru adımladı , yavaşça , acı verici bir yavaşlıkta. Neredeyse dakikada bir adım , tedbirli adımlar. Önümde durdu ve ellerini , yanaklarımda dinlendirmek için kaldırdı. Yüzümü tutuyordu.

"Bana güveniyor musun , Porsche?"

"Evet."

Kalbimi tekletebilecek şekilde gülümsedi ve kollarını etrafıma sardı. Vücutlarımız birbirlerini baskı uyguluyordu ve beni öptü.

Hayatımda , hiç bu kadar mükemmel hissetmemiştim. Önceden , eski erkek arkadaşımı sevdiğimi ve onun benim her şeyim olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi , Harry benim her şeyimdi.

"Meleklerin gerçek olduğunu hiç düşünmezdim ama işte buradasın."

Trust » H.S | Türkçe ÇeviriWhere stories live. Discover now