eleven: release

178 19 0
                                    

Hello. It's me.

Hikaye bitince bu hikaye için bir playlist yayınlamayı düşünüyorum. İlla da bu listede olmasını istediğiniz şarkılar varsa yazın eklerim :))

Bölüm başlığıyla ilgili olarak , komik oldu aqü sdfghj ama kelime bulamayışımın cefası .

Bu bölümü ve bir sonraki bölümü favorilerime ekliyorum . Spoi gibi olmasın ama bir sonraki bölüm ... Bölümle neredeyse yüzde yüz uyumlu bir şarkı bulmamın şerefine... bölümler şarkı için fazla kısa fekat benana

Bölüm şarkısı : Logic – 1-800-273-8255

İyi okumalar :))

Salıvermek ( Serbest bırakmak)

fiil ;

Bir sınırlandırmadan kaçmaya izin vermek ya da olanak sağlamak : özgür bırakmak

Sadece sekiz buçuk gün geçmişti ve birçok sonuca varmıştım.

Bir : Gayet asil bir şekilde , boku yedim.

İki : Gerçekten beni umursuyor olma ihtimali olan birini kendimden uzaklaştırdım.

Üç : Geri gelmiyor.

Dört : Dünyadaki en kötü insanım.

Beş : Tek yaptığım her şeyi mahvetmek.

Altı : Bir saat içinde hayatım son bulacak.

Biliyorum , zamanın büyük çoğunluğunda işleri batırdığım gerçeğini biliyorum ve şimdi , bu sefer , uzun zaman önce ödemem gereken bedeli ödemenin zamanı.

Ömrümün vadesi geçmişti ve bunu halletmemin vakti gelmişti. Bunu düşünmek yok , sadece yap ve aş bunu. Kimse beni asla özlemeyecek.

Harry gitti. Bunu ondan ben istedim. Sözümü dinlediği tek zamanda , bu dediğimi dinledi. Belki de bana değer vermişti ama şimdi dünyada boşuna yer kapladığımı ve düzeltilmek için bile fazla darmadağın bir halde olduğumu farkettiğine eminim.

Yarı yolda bıraktığını , vazgeçtiğini , biliyorum ve bu sorun değil, gerçekten. Onu uzaklaşırdım , imkansız bir görevde olduğunu anlaması için ona bir şans verdim , kelimenin tam anlamıyla.

Bıçağı elimde sıkıca tuttum ve banyoya doğru yürüdüm ama girmeden önce, notu kapıya yerleştirdim.

" Harry ,

Zamanını harcadığım için gerçekten çok üzgünüm. Bir daha yapmayacağım , söz.

Porsche x "

Bunu yapacaktım. Bugün. İstisnasız. Kafama koymuştum ve yakın zamanda da vazgeçmeyecektim. Banyonun içine yürüdüm , aynaya baktım ve kısaca varlığımı düşündüm.

Yeşil gözler donuktu , deri berbat bir şekilde solgun ve yanaklar çöküktü.Siyah saçlar uzun ve pasaklıydı.Yıpranmış ve yorgun görünüyordum.Bunu bir seferde düzeltecektim,tamamen.

Derin bir nefes aldım, gözlerimi kapattım ve Harry' i düşündüm.

Geçen aylarda paylaştığımız anıların hepsi mükemmeldi. Kısa bir süre için beni mutlu etmişti. Ve şimdi o süre bitmişti.

Bıçağı göğüsümde , kalbimin üzerinde tuttum. Yüzümde bir gülümseme vardı. Şimdi hazırdım , bıçağı göğsüme itmek üzereydim ama kapının yavaşça açılmasını farketmemle durdum.

"Hayır!"

Bıçak yere gürültüyle düştü ve gözleri dolmuş Harry'i görmek için yukarı baktım. Karşımda duruyor ve benden daha kötü görünüyordu. Berbat görüüyordu , yüce tanrım.

Tek kelime bile mırıldanamadım. Tek yapabildiğim , hıçkırıklar içinde yere düşüp nefesinin altından bir şeyler mırıldanırken onu izlemekti.

Trust » H.S | Türkçe ÇeviriWhere stories live. Discover now