3.

1.1K 43 2
                                    


"Lexa uyan! Okula geç kalıcaz!" Lexa'nın kuzeni, Anya alt kattan bağırdı.

"Asıl sen uyan Anya." Lexa, Anya'nın kulağına arkadan fısıldadı. Anya arkasına döndü. Yanında hafifçe gülümseyen bir Lexa vardı.

"Sabah sporu mu?" Anya, gözlerini devirdi.

"Evet. Bu kadar zamandır kuzeniz ve hala sabahları spora gittiğimi bilmiyorsun"

"Kahvaltı ettin mi?"

"Sha." Lexa ve Anya, küçükken aralarında konuştuklarını diğer insanların anlamaması için eğlencesine Trigedasleng dedikleri bu dili oluşturmuşlardı. O günden bu güne alışkanlık olduğu için bazen hala kullanıyorlardı.

"O zaman gidelim?"

"Nou hod op. Motorsikletimi alacağım" dedi Lexa, dışarıya doğru yürürken

"Doğru. Genç kızların gizli sevgilisi olmak ve tüm kızları peşinden koşturmak zor olmalı." dedi Anya. Şakalaşıyordu. Lexa  göz kırptı ve motoruna bindi. Kaskını taktı ve okula doğru yol aldı. Diğer kızı arkada bıraktı.

Evet, Lexa'nın etrafında pek çok insan vardı. Ama Lexa biliyordu ki, bu onun yalnızlık hissini gidermiyordu. Lexa doğduğundan beri kendini hep yalnız hissetti. Annesi ve babası hep işte olduğundan Lexa hayatının yarısını bakıcısıyla geçirdi. Lexa, kendi kendini büyüttü yetiştirdi. Lexa, bu kadar çabuk olgunlaşmak istemiyordu ama Lexa, neredeyse 7 yaşından beri kendi kendinin çaresine bakması gerektiğini öğrenmişti. Bir çocuk için çok acı ve ağır bir şeydi bu. Daha zamanı değildi. Neyse ki bu yıl kuzeni Anya'nın annesi Indra, Lexa'yı onlarla beraber yaşamaya ikna edebildi. Şu an ailesi iş için Fransadalardı. Lexa onları en son 6 ay önce görmüştü. Ama Lexa ne kadar içten içe acısada, bir süre sonra alışmıştı. Lexa motorundan indi ve okulun içine doğru yürüdü. İlk dersine baktı.. Edebiyat. Lanet olsun, dedi Lexa. Ve dersliğine doğru yol aldı. Bu sefer gecikmemişti, hatta fazla erken gelmişti. Çünkü sınıfta şuan sadece 3 kişi vardı. Saatine baktı ve dersin başlamasına 20 dk vardı. Ne yapsam diye düşündü Lexa. Costia'ya yazmaya karar verdi.

iMessage

Lexa

Hey. Neredesin?

Costia

Okul. Sen neredesin? Okuldaysan 5
dakikaya tuvalette buluşalım mı ;)

Lexa

Geliyorum.

Lexa yerinden kalktı ve sınıftan dışarıya çıkıyordu ki

"Uh uh , bu kadar hızlı nereye Bayan Woods, dersime yine geç kalmanızı istemem." Bay Kane.

"Ben-"

"Hatta seninle konuşmam gereken bir şey vardı gel otur lütfen." Bay Kane, Lexa'nın konuşmasına izin vermeden onu öğretmen masasının yanında ki sandalyeye doğrulttu.

"Bayan Woods. Sanırım dün iyi bir başlangıç yapamadık. Bugün sizi burada erken görmek ve sözünüzü tutmanız beni mutlu etti. Eski okulumuzda ki olayları eskide bırakalım ve burada yeni bir başlangıç açalım. Ne dersiniz?" Kane sordu.
Kane, Lexa'nın eski okulunda da Edebiyat hocasıydı. Kane, Lexa buraya gelmeden 2 yıl önce bu okula geldi. Eski okullarında olan olay ise, Lexa ile Kane'in oğlu Quint'in kavga etmesiydi. Kane'de biliyordu ki, hepsi kendi oğlunun suçuydu.

Herkes değil. Sen değil. // Clexaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن