Piektā daļa

438 50 4
                                    

        No Ārčija skata punkta:

   Kad mani no rīta piemodināja Džesa, mani mocīja galvas sāpes un visa istaba griezās. Es nemaz neatceros, kā nokļuvu meiteņu istabā pirmām kārtām. Viens gan bija skaidrs, jauniņā nebija par to sajūsmā,jo dēļ viņas Džesa aizrādīja, ka es nevaru tā vienkārši ielauzties svešās istabās nakts laikā, bez klauvēšanās.

    Ar lielām sāpēm aizstreipuļoju uz savu istabiņu un nākošo dienas daļu pavadīju guļot un vemjot, bet kad bija pienācis vakars es jau jutos daudz labāk un biju gatavs doties dzīvē. Pierunāju Dilanu doties pie Džesas, lai pasauktu viņu pie mums un varbūt uztaisīt mazu pasēdēšanu.

    Kad nonācām draudzenes istabiņā un šoreiz pieklauvējām redzējām, ka Džesa ar jauniņo uz zemes ir salikušas spilvenus un segas un pašas guļ uz tām. Tas deva iespēju Dilanam izteikt divdomīgu piezīmi par meiteņu aktivitātēm un tas mani uzjautrināja.

    Pēc tam, kad bijām noskaidrojuši, ka meitenes skatīsies visklišejiskāko, romantisko filmu uz pasaules prasījām atļauju pievienotiea. Nebija jau tā, ka mums bija liela velme skatīties kaut kādu ziepeni, bet pabūt meiteņu kompānījā izklausījās pietiekami vilinoši. Tā jauniņā, laikam Alise deva mums atļauju.

    Kaut kas šajā kārtīgajā, precīzajā un visnotaļ simpātiskajā meitenē mani piesaistījā. Tieši tādēļ brīdī,kad Dilans gribēja sēsties viņai blakus es iespraucos pirmais un viņš uzlūkoja mani ar ne visai draudzīgu skatienu. Zināju, ka manam draugam viņa tīri labi patīk, bet negribēju viņam pirmajam dot to iespēju.

    Filma bija tik garlaicīga, tāpēc es to visu laiku pievērsu meitenes pētīšanai. Bija dīvaini tas, kā viņa ar visām emocijām izjūt šo filmu vienā vietā viņa pat sāka raudāt un tajā brīdī es sapratu, ka man ir jārīkojas.

    Ieslēdzu šausmeni, jo pēc pieredzes zināju, ka meitenēm paliek bail tādu filmu laikā un tad viņas aiz bailēm pieglaužas klāt. Līdz šim man tas vienmēr bija izdevies, bet Alise uzvedās ļoti atturēti. Nesagaisījis nekādu tuvošanās mēģinājumu sāku pamazām miegt ciet un sajutu sev zem galvas Alises plecu. Tas bija nomierinoši un ja tā būtu bijusi cita meitene es jau būtu sācis rīkoties, bet zināju, ka ar Alisi tas neies krastā. Tāpēc nesaņēmis atgrūšanu laidos dziļā un mierpilnā miegā.

    Atvainojos, ka tik īsa daļa. Paldies par ieteikumiem, kurus sniedzāt un ja ir vēl kādi,tad droši rakstiet.
Ja patika šī daļa, tad lūdzu nospiežiet🌟

Kad mūsu pasaules satikāsWhere stories live. Discover now