Divpadsmitā daļa.

375 53 6
                                    

Iebraucu kopmītņu stāvvietā un ārā jau bija tumšs, taču logos dega gaisma un pat no āras varēja dzirdēt, kā jaunieši smejas.

   Devos istabiņā un tur jau stāvēja Džesa, Dilans, Gregs un arī Džastins, par kura klātbūtni es nebīju sajūsmā. Uz rakstāmgalda bija saliktas vairākas pudeles ar šķidrumiem un vēl visādi štrunti par kuru eksistenci un pielietojumu es īsti neko nezinu.

-Mazā, Tu man pietrūki!-Džesa iespiedzās un skrēja mani apskaut. Viņa nedaudz oda pēc alkahola bet es nebīju uz viņu par to dusmīga un es atsaucos viņas ķērienam.
Dilans arī pienāca un mani cieši apskāva. Es nekad līdz šim nebiju domājusi, ka mani draugi būs tādi cilvēki. Protams, nepārprotat mani, es nevienu nenosodu, es vienkārši līdz šim nebiju sadraudzējusies ar tādiem ballīšu zvēriem. Biju priecīga, ka šeit nav Ārčījs, jo tad es justos patiesi neērti.
-Klau, tu vēlies kaut ko iedzert?-Dilans vēlreiz pagriezās pret mani un jautāja
-Nū, var jau, bet lūdzu neko stipru-viņam atbildēju.

    Gregs ieslēdza mūziku un pamazām mēs sākām dejot. Es jutos diezgan brīvi un Džastins līdz šim nebija izteicis nekādu aizvainojošu piezīmi un tas mani iepriecināja. Es iedzēru vēl kādus pāris koktēļus un biju nedaudz apreibusi. Atvērās istabiņas durvis un pa tām ienāca neviens cits, kā Ārčījs ar rudo meiteni pie sāniem. Ieraugot viņus es jutos.....ne dusmīga....ne greizsirdīga..., bet varbūt nedaudz sāpināta. Es nebiju radusi, ja puisis ar mani skūpstās un nākošajā brīdī jau gramstās ar citu meiteni. Protams, viņš domā, ka es neatcerējos, kas starp mums notika, bet tomēr tas bija nepatīkami.

   Man garām gāja Dilans, kurš netīšām paklupa un tā rezultātā aplēja mani ar alkaholu. Viņš mani uzlūkoja un atvainojās. Es no čemodāna paņēmu divus pirmos apģērba gabalus un devos uz tualeti pārģērbties. Uzvilku piespīlētos džinsus ar augsto jostās vietu un sarkanu oversized t-krrklu, kuru priekšā sasēju mezglā. Kad iznācu no tualetes visi uzlūkoja mani
-Wow, es tevi nekad nebiju redzējusi tik normālā un seksīgās drēbēs.-Džesa noteica. Es nokaunējos par pēkšņo uzmanību, bet kad ievēroju, ka arī Ārčījs mani stingri uzlūko es sajutos nedaudz labāk. Jo laikam alkahola dēļ es vēlējos, lai man tiek pievērsta uzmanība.

   Es devos pie galda, lai paņentu koktēli, kad Dilans pienāca pie manis. Sajutu Ārčija skatienu pievērstu mums.
-Tu patiesi labi izskaties, tev
biežāk vajadzētu vilkt tādas drēbes-Dilans noteica. Viņš turpināja kaut ko stāstīt, bet es īsti nespēju koncentrēties viņa teiktajam, jo Ārčījs sāka virzīties uz mūsu pusi.

Kā būtu ar 🌟 un komentāru pātikšanas gadījumā?

Kad mūsu pasaules satikāsOnde histórias criam vida. Descubra agora