1 част

2.3K 167 12
                                    


Беше слънчев и топъл ден. Часът беше почти 7,а Jungkook спеше дълбоко и спокойно. След няколко минути,алармата му звънна. Опита се,да я спре,но вместо това я бутна случайно и падна. Е,все пак я изключи.. Изправи се в седнало положение,на леглото и се чудеше с кое да започне първо. Днес беше петък,и както се предполага той трябваше да ходи на училище. Беше послушно и дисциплинирано момче. Тъй като родителите му бяха са се разделили скоро,се наложило той и майка му,да се преместят в друг град,а именно в Сеул. Града им беше доста непознат,и не познаваха нищо и никой. Майка му,го беше записала в най-близкото училище. Днес щеше да му е първия ден там. Беше доста притеснен. Стана от леглото и се запъти към банята. Взе си набързо един душ,след това си изми зъбите и се върна отново в стаята си. Облече си униформата,защото в училището се носеха задължително. Погледна към почти счупения,но все пак още работещ,часовник. Видя,че е почти 7:50,и му оставаха по-малко от 10 мин.,за да не закъснее за първия му ден там. Взе си раницата и хукна да слиза по стълбите.Майка му го чакаше в кухнята със закуската.
(МJK - Майката на Jungkook)
М: Аа..вече си станал! Помислих,че си се успал. Ела да закусиш.
JK: Мамо,ще закуснея. Дай ми закуската,ще я изям по пътя.
МJK: Добре,добре чакай да намеря в какво да я сложа.
Тя обикаляше в кухнята и търсеше в какво да му я сложи.
JK: Дай,ще я сложа тук- той беше намерил кутия,в която да я сложи и излезе. Майка му гледаше отдалечаващата се фигура на сина си и след като вече не го виждаше,затвори. Имаше по-малко от 5 мин,докато бие звънеца,а Jungkook бягаше и почти беше стигнал до училището. След като стигна,тръгна по стълбите,защото неговата стая беше на втория етаж. След като се качи,започна да се лута из коридорите,докато намери неговата стая. Най-сетне я откри и я отвори. Видя,как всички бяха седнали на местата си и погледите им бяха втренчени върху него.
(У- учителят)
У: Ти сигурно си нови ученик. Влизай!
Jungkook влезе малко неуверено и застана до учителя.
У: Ученици,това е новия ви съученик. Казва се Jeon Jungkook. Седни на свободния чин.
Той се огледа и видя,че всички чинове са заети,освен първия чин,който стоеше празен. Седна на него и си извади учебниците. Извади си освен това и телефона,и го остави на другия край на чина,за да не му пречи. Докато минаваше урока,се чу изведнъж мелодия от телефона на Jungkook,която отново прихвана погледите на всички. Той беше получил съобщение,от непознат номер.
~Непознат номер~
Здравей :)
                                      ~Jungkook~
                          Познаваме ли се?
~Непознат номер~
Не,но се надявах да се запознаем.
                                      ~Jungkook~
                                       В час съм..
~Непознат номер~
Значи си ученик...мислех
че си пиша с по-голям,но явно
си хлапе..
*seen*

Тогава Jungkook се извини на учителя,и си остави отново телефона.

~~~~~Хейй~~~~~
Какво мислите за първата част?
Знам,нова съм в тези неща,като цяло,но се надявам да има хора,които да я четат.

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now