69 част

639 62 40
                                    

                     ***сутринта***
Часът беше около 7:20. Навън вече беше се съмнало. Малко по-малко лъчите на току-що изгрялото слънце,се промъкваха и огравяха стаята,в която двете момчета все още спяха. След няколко секунди,телефонът на Те извибрира няколко пъти,но това не събуди никого. Спяха си дълбоко,все едно вчерашната нощ нищо не бе ставало. Лъчите продължаваха да огряват стаята,докато вече не се събудиха и двамата от топлината,която идваше от слънцето и която им светеше в очите.

Т: Добро утро,зайче!! Как спа?

JK: Ммм,чудесно..ами ти?

Т: И аз също. Искаш ли да продължим с онова,което правихме вчера?

JK: Както кажеш...ти си татенцето..

Т: Значи тогава продължаваме...нали?

JK: Много ясно..

Все още не бяха помръднали от прегръдката,в която заспаха миналата нощ.

Т: Сега си ти да доставиш и на мен малко удоволствие..

JK: Винаги за теб.

Кук се отдръпна от ръцете,които го бяха сграбчили до момента и само се смъкна по-надолу над мъжеството,което вчера беше в него. Сграбчи го с малките си ръчички и започна да го лапа и да облизва внимателно главичката му. Този път,не Кук,а Те беше този,който стенеше. От удоволствие. Кукито не обръщаше много внимание на това,което излизаше от устата на Те,а просто се беше съсредоточил върху работата си. А именно да зарадва собственика си и да го направи горд,че го е избрал за свое гадже.

Внезапно бяха прекъснати от един силен шум,чуващ се от долния етаж в кухнята... Чу се нещо все едно падаше от някъде. Това накара и двамата да спрат,да си сложат нещо връхно и да слязат.

Точно както предполагаха шума беше от кухнята и беше от един тиган,който Джун беше съборил. Цялата банда беше у тях,а странното беше,че бяха влезли,защото вчерашната нощ бяха забравили да заключат входната врата. След всичкия шум,всички ги зяпнаха,защото бяха увити с чаршафи,защото нямаха много време да отреагират на шума,защото си мислеха,че е от крадец.

=============
Здравейте!!! Съжалявам,ако има грешки.Този път,ще се постарая да пускам повече некстове,като както знаете пускам попринцип през седмицата сряда и петък (освен в събота и неделя) сега този път ще ви очаква некст и в понеделник след като се прибера от училище.. Очаквам мненията ви и ви лофкам всичките до един <333

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now