63 част

566 63 26
                                    

Момчето,което беше хванало Кук,го приближи към себе си,и започна да танцува с него. Пръстите му се оплитаха в ръцете на заека. Името на момчето беше Лухан.

• от гледната точка на Тае•
Отидох с момчетата зад дансинга,защото приготвяхме изненада на Кук. Тази изненада,щеше да се състои скед бавният танц. Искаше ми се да потанцувам с бебето ми,ама нямах възможност тъй като знам,че с песента,която ще свирим ще му хареса и ше забрави,че не съм танцувал с него. Но пък,защо да не отида да видя какво си прави?? Има време докато започнем..

Тогава Тае изостави останалите от групата и се върна на дансинга,но забеляза нещо,което не биваше да вижда. Видя как някакъв държеше за ръката и танцуваше с гаджето му? Но защо? Нима Кук не го иска до себе си и иска да го замени? Не...и да го иска,Ким Техьонг не се заменя толкова лесно. Те отиде и дръпна настрана момчето,което държеше Джънгкук.

Т: Ти пък кой си? И какво правиш с гаджето ми?

Л: Не те засяга...

Т: Нима,ами да го направим да ме засяга искаш ли?

JK: Тае не прави нищо... Не искам да правиш скандали..

Т: А ти защо се въртиш с други момчета? Не помниш ли,че беше само мой? Не помниш ли онази нощ?? Не помниш ли нищо? И така ли,ще ме замениш? С тоя?

JK: Те,аз...не съм те заменил,той дойде и ме хвана..не видя ли,че се опитвах да се дръпна от него? Не видя ли,че не съм щастлив с него,като се опитва да има контакт с мен?

Л: Не искам да прекъсвам разговора ви,ама ти мега звездата не заслужаваш тая лична курва за себе си! Тя ще бъде само моя..

================
Не знам какво пиша.. Ама квото такова,до следващия път. Съжалявам,че се забавихх..и ако има грешки.

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now