60 част

626 70 16
                                    

Двете момчета се прибраха.. На Кук му беше нужна почивка,тъй като времето беше минало бързо и утре му беше завършването. След като се прибраха,по-малкия си легна веднага,без да вечеря а Тае го последва.. Знаеше,че утре му беше завършването,и колкото ѝ да му беше хубаво и възбуждащо да гледа тялото на Кук само по боксерки,не искаше да го изморява през нощта,може би щеше да издържи до другата вечер??

   ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Беше вече сутрин. Стенният часовник,срещу леглото показваше,че беше още 7:10,а тях ги викаха 8:30.. Първи от двамата се разбуди Те и реши,да стане и да изненада гаджето си,с една вкусна и добре приготвена закуска. Но преди това,се облече,свърши със сутришната си рутина,грабна си телефона от нощното шкафче и писа на момчетата да са пред къщата около 8:10.

~Taehyung~
Момчета,8:10 ви чакам с буса на Юнги пред къщата на Кук...знаете,че завършва трябва да го закараме...

Това съобщение го прати на всички,и с това ги стресна и събуди.

А до колкото Тае,той след това взе нужните продукти и приготвяше закуската на половинката си.

Когато беше готов,я сложи на табла,постави една роза и я занесе. Събуди внимателно Кук с целувка,поднесе му таблата,на която бяха поставени чиния,пълна с гофрети и портокалов сок. Това,единствено пробуди у Кук,положителни емоции и беше много щастлив от всичко това..

==================
Здравейте. Ами днес съм щастлива,прекарах си страхотно,и реших и аз малко да ви зарадвам с романтични моменти с ВиКук..<33

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now