50 част

676 84 13
                                    

Двете момчета вече се запътиха към касите,но вече когато бяха там се осъзнаха,че Кук беше забравил да се преоблече с неговите си дрехи. И отново,те се върнаха,оправиха се и занесоха вече съблечения костюм на една от касите. Когато го платиха,излязоха от магазина и седнаха в едно кафене да си починат малко преди да се приберат. И двамата бяха доста изморени,тъй като бяха обиколили няколко пъти целия мол,докато намерят перфектния за Кук костюм. Поръчаха си безалкохолно,и нещо за хапване набързо. Когато приключиха и излязоха,вече се беше стъмнило,а по часовника на Те,вече беше 20:15. Вече беше нужно,да се връщат,защото от близо два дена,Кук не се беше връщал при майка си и сигурно горката жена се тревожи за сина си. И двамата се качиха в колата,и потеглиха. През целия път,не пророниха и дума,само и двамата се бяха съсредоточили към пътя. Вече бяха почти стигнали,до къщата,където майката на заека го очакваше,но още когато бяха на една пресечка разстояние,Кук поиска да спре. Когато той го направи,се обърна и го погледна.

Т: Защо искаше да спрем?

JK: Не искам да се връщам при майка си..

Т: Но,защо?

JK: Отново ако ни види заедно,ще започне да говори глупости за теб и мен...аз не искам тя да говори така за теб...-той погледна надолу и хвана ръката на хьонга си.

Т: Не се натъжавай...не трябва да те интересува,какво говори тя за мен...ти знаеш какъв съм..това е достатъчно-той се приближи и целуна по бузката Кук.
По-малкото момче се изчерви леко и се усмихна.

Т: Сега,можем ли да тръгваме?

JK: Н-нда!

Те отново запали и потеглиха.

===========
Хейоо хора! Ами...не знаех почти какво да пиша в тази глава,но се надявам да ви хареса. Очаквам мненията ви!!
Следващата глава,ще е пусната в сряда.

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now