68 част

683 67 31
                                    

~няколко часа по-късно~

Партито вече беше свършило. Беше време и нашите герои да се приберат. Юнги ги беше закарал у тях,за да продължат празненството,но Кук беше доста уморен и не му се празнуваше.

JK: Те,може ли да се прибираме?

Т: Ааа,да имаме работа да вършим..

Y: Някой е намислил нещо...Хайде,ще ви освободим този път и да разказвате ей..

JK: Разбира се....

Y: Да ви закарам ли?

Т: Нда,може...

~~~~~~~~~

Юнги ги беше закарал до къщата на Куки. След това и двамата остана сами в цялата просторна къща. И на двамата им се играеше..и знаеха по какъв начин.

Кук намекна с поглед на по-големия за уговорката им.. И двамата се качиха горе. Заключиха вратата,въпреки че нямаше кой да влезе и да ги посети неочаквано. Но все пак...По-малкия легна на леглото,с малко разкрачени крака и с мазна усмивка на лицето. Тае му се нахвърли и легна точно срещу него,или по-точно срещу дънките му,които от дълго време искаше да свали. Надвеси се над тях,и ги събу с плавно темпо. Само от едно докосване,Кук можеше да се разтопи в ръцете на собственика си. Кук се захвана за първото нещо,което видя погледа му,и очакваше вече с нетърпение да усети гаджето си в себе си. А той пък,обичаше да го дразни...галеше му члена през платта и го караше да се наддърви само от това... И двамата го желаеха,но това обичта на Те да дразни хората беше по-голяма. Искаше да го възбуди възможно най-много. Но се усещаше,че по този начин измъчва и двамата,защото го искаха еднакво. Те усети в погледа на малкия,че вече не издържа и реши да не го мъчи повече и му свали и боксерките. Преди да го пъхне в устата на Те,Кук раздвижи малко ръката по дължината си и тогава отстъпи мъжеството си на него. Те му го лапна и започна да го движи в устата си. Кук от своя страна,го хвана за косата и започна чрез плавни движения да му пъха устата по-надълбоко и с това той се задавяше от време на време. Но това не му пречеше,защоро го мотивираха красивите стенания,които излизаха от устата на другото момче.

След известно време той се спря и пъхна,насилствено или не,два пръста в устата на Кук. Когато се навлажниха достатъчно,ги извади и ги вкара в началото леко и безболезнено,но после и малко по-силничко в Кук. Единствените неща,които галеха ушите на Тае бяха стенанията на момчето до него. Тае усети,че не издържа вече,защото беше се увлякъл малко в тази задача и спря. Малкият си помисли,че са го оставили на сухо,защото Тае беше отишъл в килера на стаята и след това излезе чисто гол. Кук го огледа от глава до пети,а през това време,не усети че вече беше обърнат с лице към облегалката на леглото и в началото със силен тласък,усети как Тае беше нахлул в организма му. Цялата стая,даже и къща беше огласена от стенанията,но този път и от двамата. Постепенно всичко премина в галеща мелодия,която беше от удоволствие. Времето си минаваше тъй бързо,защото бяха и двамата и правеха нещо,което ги прави щастливи..

Не след дълго,и двамата се умориха,и свършиха едновременно. След това умората ги събори и не след дълго бяха вече заспали сгушени един в друг. Нощта беше дълга и уморотелна,но пълна със страхотни емоции... Но не след дълго беше вече време за ставане от сън.

===================
Работя сигурно от колко време над това...опитвам се да го направя нещо,което да желаете да прочетете,и да не прилича на 'стандартния' смут,но отново се провалих...Не ми харесва...Не мога да пиша смутове,това е...втория ми смут е ама пак го преебах,отказвам се с надеждата поне на вас да ви хареса...
И блога ми е готов. Може да го погледнете и следите:

 Може да го погледнете и следите:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now