33 част

789 86 20
                                    

След като,без малко Юнги да блъсне, изкочилите пред буса деца,Те си забрави мислите и излезе от буса да види децата. И двете бяха добре,само леко изплашени. Те ги заведе,при майките им,които си говореха и не бяха забелязали нищо. Женитр му благодариха,и той се върна при Юнги. Качи се отново и потеглиха. Когато вече бяха стигнали до къщата,и двамата слязоха,извадиха от багажника някакъв багаж,и се прибраха при останалите,които ги чакаха. В кухнята Джин,заедно с помощта на Джун,подготвяха шоколадова торта. Хоби,беше излязъл на среща с някакво момиче,а Чим още го нямаше. В мислите на Те,се въртяха какви ли не неща за Кук и Чим...не знаеше,какво да си мисли - дали Кук,харесва Чим,и дали той него,или Джимин, обича Юнги?? Чудеше се,дали да каже предположенията си на Юнги...как ще реагира той,ако разбере? Дали няма да се натъжи,ако това бъде истина?? За сега по-добре,беше да изчака да види как ще се получат нещата.

Jin: След малко тортата ще е готова! Джуни,подай ми,шоколада.

Namjoon: Идвам с шоколада!!-тогава той бръкна в шкафа,където седеше шоколадовите неща,и върху него се изсипа цял пакет шоколад..

Тогава всички започнаха да се смеят,тъй като Джун беше целия с шоколад навсякъде..

Jin: Ела,маминото,да те изчистя -той се засмя и го дръпна към банята. Когато влязоха му подаде кърпа и му затвори вратата.

Jin: Приятна баня!

След като затвори вратата на банята,излезе и се върна в кухнята. Взе си сам шоколада,и започна да довършва тортата,докато през вратата не влязоха две момчета,и Те и Юнги,ги зяпнаха...

==================
Здравейте!!
Ето я новата част! Надявам се да ви хареса...<3333
Обичкам Ви и до следващата част.

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now