22 част

934 102 25
                                    

Тогава Джин,реши да звънне на Юнги. А нашия поспаланко,тъй и не реши да вдигне,защото спеше дълбоко. Джин също не се отказа,звънеше му продължително време,а звука на телефона на Юнги,беше включен да звъни на макс. Из цялата къща се разнасяше мелодията,която вече лазеше по нервите на Джимин. Накрая той отиде в стаята на Юнги,и вдигна телефона.

JM: Ало?

J: Джимин,ти ли си? Къде е Юнги?

JM: Спи като пън - той го погледна и едва сега забеляза,че е бил заспал по боксерки,които се бяха смъкнали по-надолу от обикновено. Погледа му не се отделяше от тази издутина.

J: Ще може ли да го събудиш??

JM: Ще пробвам,но не обещавам нищо...

J: Добре. Като го събудиш,му кажи да дойде до най-близкия хипермармет с колата - след последните му думи той затвори и не остави време на Чим,да отговори.

Истината беше,че Чим изобщо не искаше да събужда Юнги...не искаше да спира да го гледа.Толкова беше сладък докато спи..Всъщност никой още не знаеше,че Чим харесваше от доста време Юнги,но нямаше нужната смелост,да си излее чувствата на някой и дори на самия Юнги.
Но...най-накрая той реши да го събуди,тъй като по гласа,на Джин,явно се нуждаеха от някаква помощ. Той започна да го ръчка продължително време,като след всеки път,му казваше "Юнги ставайй".. Накрая все пак той се събуди,но малко изнервен,тъй като Чим му наду главата xd.

Y: Какво има??? - погледна го тъпо и изнервено.

JM: Трябва да отидеш да вземеш Джин и Джун,от най-близкия хипермаркет.. По-добре тръгвай.. Но си облечи нещо надолу бебе - той отново се вгледа там долу,и не се усети,като го нарече "бебе".

Y: А ти спри да ме зяпаш...май ти се прииска нещо..- той се засмя и започна да си облича първите дънки,които видя.

JM: Как ли пък не...А може ли да дойда с теб?

Юнги вече беше готов.
Y: Идвай айде..

Той тръгна към стаята на Те,за да му каже,че излизат,а след него вървеше хлътналия до уши Чим.

Y: Техьонггг,ние тръгваме..- той застана до вратата и се провикна,защото Те беше със слушалки.
Той само кимна и те излязоха. Качиха се в колата и тръгнаха към маркета. През целия път,Чим не се спря да зяпа Юнги,който се беше съсредоточил в пътя. Но след няколко секунди,беше разсеян от погледа на Джимин.

Y: Абе,добре ли си?

JM: Супер съмм.

Y: Държиш се странно... Да не си хлътнал по мен? - той се вгледа в очите му.

JM: Ъъъ,не..Как си го помисли?- той се зачерви като домат.

Юнги,само по погледа на Чим,разбра,че наистина го харесваше. Всъщност..колкото и уверен да изглеждале отвън,Юнги също криеше подобни чувства към Чим. И реши,да ги признае вече..

Y: Всъщностт..аз...- в този момент,бяха пристигнали вече пред магазина и Джин и Джун им махаха,за да ги забележат.

                            •••••
                Хей здравейтее!
Ами следващата част,ще оправим Yoonmin и Namjin и се връщаме отново при Vkook.
Чакам вашите мнения,сладкии <33

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now