37 част

878 89 7
                                    

Lisa: Момчета,всичко ли е готово за партито??

Yoongi: Всичко е готово! Сега отидете да се преоблечете яко,и да започваме! Къде е Техьонг?? Къде се завря това шибано момче отново?

А до колкото Техьонг,той се беше скрил зад вратата,и подслушваше тайно разговора на Кук и Лиса. От чутото, смяташе,че вече е време да си признае чувствата,защото чувстваше отвътре,че Кук чувства същото към него,но просто страха му пречеше да си го признае. След като чу,че Юнги  да го споменава слезе долу.

Т: Хей! Какво има?

Y: Къде беше? Партито ще започва,ти се моткаш..

Т: Ам..бях в стаята си,и я почиствах. Нали...ааа,Кук ще спи там..

Y: А защо не се сети да се преоблечеш и да дадеш някакви готини дрешки на хлапето?

Т: Сега ще му дам. Не бързай толкова.. Хайде Кук,ела..

Двамата отидоха в стаята на ТеТе и той му извади готини дрешки от гардероба,с които щеше да е просто перфектен. Не забрави,естествено,да извади и за себе си. Двамата се преоблякоха,и слязоха отново долу,като видяха всички пременени с нови дрехи.

След близо 20 минути,партито се развихри,като не забравяха и алкохола. Техьонг беше близо на 4-тата бутилка  и му се виеше леко свят,но това не му пречеше и продължаваше да се налива. Естествено и Кук не дочака,да си пробва и той алкохол. Той следваше примера на Те,и той се наливаше като ненормален,въпреки че Джин се опитваше да го спре. Но уви,той не успя да спре хлапето. А до колкото Джин и Джун,те също се забавляваха,като се грижеха алкохола да е наличен, и музиката да е на макс. Чим и Юнги бяха се развихрили на дансинга,както и Лиса и Хоби.
Когато вече Те и Кук,бяха пияни,до такава степен,че да вършат глупости веднага се отделиха от останалите и се качиха горе в стаята. Заключиха,и започна най-интересното. Тъй като,Те беше по-голям,и на него му се предостави възможността,да изчука Кук,нямаше да откаже тази оферта.

(Сега не ме съдете,защото смутчето ще ми се прецака и ще стане бхт шибаното..)

Като за начало,момчетата започнаха с продължителни и многобройни целувки. Езиците им се бореха,един срещу друг,докато този на Те,не надделя върху този на Кук. През тези целувки Техьонг успя да съблече тениската на Кук. Той го остави да легне на леглото,като се надвеси над него и започна бавно и страстно да си играе със зърната му. А до колкото малкото момче,то се наслаждаваше на тази "игра" на езика на Те. Но,ако смяташе,че това ще му е единственото удоволствие,което ще изпита тази нощ,строго е сгрешил. Това щеше да бъде незабравима нощ и за двамата. Когато приключи с едното,той се прехвърли на другото,като продължаваше с тази игра,която на Кук явно му харесваше. Имаше и време,когато Кук изстенваше малко,защото от време на време Те му захапваше зърното. Когато и на двамата не им се чакаше,и искаха да пристъпят към следващата част,Кук хвана ръката на Те и му я сложи върху своята издутина.

JK: Моля те,татенце,искам да те почувствам в себе си...

Техьонг не изчака и втора покана. Веднага взе мерки. Започна да му съблича бавно,бавно дънките,като едновременно с това,си сваляше и собствените дрехи. И двамата,вече бяха по боксерки. Кук изгаряше от нетърпение и вече,не можеше да издържа да чака. Члена му вече беше надървен и изгаряше от желание.

JK: Моля те,по-бързо. Искам да почувствам това нещо...

По-голямото момче, започна да си сваля боксерките. След като вече,беше гол,свали и на Кук,като и двамата се вглеждаха в члена на другия.

Първи започна Кук. Той бутна по-голямия на леглото и застана по-надолу над него,и започна да си играе с члена му,като го въртеше в устата си. Той изглеждаше доста добър в тази работа,нищо че му беше за първи път. Когато вече Те смяташе,че е време Кук да спре с това и да започнат към същественото,той се изправи и сложи внимателно по-малкия на леглото. В началото си вкара члена,по-леко и с леки тласъци,като да не го боли в началото много. Постепенно започваше да ускорява темпото,като започваха и стенанията на Кук. Той продължаваше да усилва темпото,като и стенанията на малкия,не спираха. Можеше да се каже,че се чуват из цялата къща,но тъй като долу бяха усилили музиката,едва ли някой щеше да ги чуе. Джънгкук умираше от удоволствие,нищо че в началото го болеше,след това просто свикна с чувството и се наслаждаваше на момента.

А до колкото долу,по едно време Лиса се оглеждаше за братовчед си. Не го виждаше наоколо,и се отдели за малко от Хоби,и тръгна нагоре по стълбите да го търси. Беше стигнала до стаята на Техьонг,където очакваше и самия ѝ братовчед да е там. Когато тя се опита да отвори вратата,усети че не може,тъй като беше заключено. Сложи си ухото на вратата с опит да чуе,дали има изобщо някой там. Чуваше различни звуци и музика. Тъй като беше много шумно и нищо почти не се чуваше,реши просто да слезе долу отново и да каже на Джун,който в момента играеше ролята на диджей,да намали музиката,до толкова,че поне да чуе какво ставаше в стаята. Когато намалиха музиката,тя се върна отново до стаята и отново се вслуша. Чу гласа на Кук,както и на Те,и леко силните им стенания. Усети се,че нещо може да става там вътре и започна да чука продължително. Това прекъсна за малко момчетата,и се притесниха,че някой ще влезе,но след като се сетиха,че е заключено,си продължиха. А до колкото Лиса,тя се опитваше до една степен,да отвори,но накрая се отказа и се върна при Хоби. Партито продължаваше до близо 5 часа сутринта.

==============
Здравейте бебета!! Завърнах се отново с нова част. Както ви обещах,след дългата и натоварена седмица за някой,реших да ви пусна една част,която според мен дълго очаквате. От доста време ме питате,кога ще се съберат Те и Кук..,кога ще има малко смутчета...еми ето,ви смутчето. Според мен,не се получи много добре и според моите очаквания,но се надявам да ви е изкефило. Очаквайте скоро следващата част!! Обичам Вии <333

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now