41 част

689 87 11
                                    

От вратата влезе вече будния Джун,който носеше в ръка един вестник и на първата страница отпред пишеше: "Известният Kim Taehyung бе заснет снощи,да чука момче от 12 клас  от *споменава се името на училището*.."
Кук дръпна вестника от ръцете му,и го разгледа по обстойно. Забеляза,че освен това бяха добавени и снимки,където се вижда много ясно какво е ставало снощи..
А това,което двамата не знаеха е,че някакъв папарак ги е бил снимал снощи,и предал на издателството на вестника.

Jungkook: Оо,не...Майка ми всяка сутрин си го купува... Ако ме види във вестника,ще ме видите през крив макарон вече...

Taehyung: Може би,има някакъв начин тя да не го види?? Мисли от добрата страна...поне вече не си девствен.. Или като се замисля няма добра страна.

Joon: Ако ви трябва помощ,мога да помогна.

Taehyung: Така...всички ще махнем тези вестници от целия град. Никой няма да ги види..

Joon: Отивам да кажа идеята на другите и ще го направим...Спокойно Кук,няма нищо лошо да стане..

Jungkook: Надявам се..

Joоn отиде долу и предложи идеята на останалите,които вече бяха будни,освен Хоби,който бе събуден принудително от Лиса,за да му кажат и на него плана.

Всички се разпръснаха из целия град. И така,всички вестници бяха махнати от всякъде,освен от едно единствено място. Тъй като Хоби и Лиса,трябваше да махнат вестниците от там,забелязаха преди това майката на Кук,която се беше запътила на там. Заедно те решиха,Лиса да разсейва майка му,а Хоби да ги махне. Така и направиха. Лиса баламосваше майка му,а през това време нямаше и следа от вестниците. Когато жената беше отишла там да провери дали го има,така и не намери това,за което беше тръгнала. Все пак заедно те постигнаха всичко и спасиха малкия заек от проблеми. Но за това,той самия беше нужно да благодари на Те,който ако не беше предложил тази идея сигурно сега щеше да бъде прибран насилствено от майка му...

============
Здравейте! Как върви училище? Надявам се,добре..
Ето и една част,с която да ви повдигна настроението,все пак остават 2 дена до събота и неделя. Следващата част,ще бъде пусната в петък. Ще се видим отново тогава!! :)))

Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now