73 част

894 87 43
                                    

(Моля след като прочетете,да видите и авторовата бележка..)

Всичко си вървеше по мед и масло. След срещата на Хоби и Лиса всичко беше добре в тяхната връзка. Разбираха се чудесно. Същото беше и за останалите двойки. Особено за Те и Кук...

В момента бяха на турне в Европа. С всеки изминал ден,натоварването им покрай концертите,които милиони фенове щяха да гледат,се увеличаваше и с това също умората и недоспиването.

Всеки ден им предстояха супер много ангажименти и едва им оставаше време да си починат и да вършат някакво интересно занимание.

Но дори умората да ги събаряше,те не се отказваха заради многобройните Армита по цял свят.

И така дните,часовете,минутите и секундите си минаваха бързо.

Последният концерт наближи. Тренировките се усилиха. Искаха последния концерт от турнето им да е приказен и запомнен.

Когато вече дойде време да излизат,всички се подготвиха и си изпълниха всяка до една песен от графика.

След концерта имаше и фен среща след него в съседната зала. Всеки от членовете на групата седна на отреденото за тях място и феновете започнаха да се редят на редици,за да говорят или да получат автограф от тях.

Когато всичко с феновете приключи,те се върнаха на техните места,където трябваше да седнат и беше ред на едно обявяване от страна на Те.

Той застана пред всички и взе един микрофон...

Преди това беше прихвърлил нещо от джоба на якето си в дънките му.

Т: Такаа...това,което сега ще ви съобщя се каня от доста време насам да го направя.. Сигурно ще ме помислите за някакъв странен и откапен човек,че го правя,въпреки всичките закани от страна на мениджърите ни. Но дори и да ме заплашват,ще го направя. Знаете,че Кук е от скоро в групата..Но всъщност не знаете,че ние с него сме в някакви взаимоотношение,защото не го показваме твърде много на сцената. И беше нужно да направя следващата стъпка за нашата връзка... Кук ще дойдеш ли при мен?!

Куки се стъписа за момент,какво може да е намислил Те и защо ще го вика,но все пак с бавни крачки и малко срамежлив отиде и застана срещу него.

В този момент,всички се изненадаха,когато....



































































Texting with a singer /Vkook/ ×ЗАВЪРШЕНА×Where stories live. Discover now