Capitolul 7

8.6K 690 29
                                    


Ieşisem în grabă din baie, legându-mi halatul mai bine în jurul meu. Telefonul suna insistent de mai bine de zece minute şi mă temeam ca cel de la capătul firului să nu fie Alexander. Cameron nu era prin preajmă, dar sigur ar fi simțit dacă aş fi vorbit cu fostul meu iubit. Avea un simț extra dezvoltat în a-mi observa schimbarea stării de spirit.

M-am încruntat destul de tare când am observat că pe ecranul telefonului apărea numele surorii mele, Alina. Fără să mai stau pe gânduri i-am răspuns curioasă să aflu ce avea de spus atât de tare încât să sune la ora unsprezece noapte insistent.

— Da, Alina! i-am răspuns cu seriozitate în timp ce mi-am pus telefonul între spațiul dintre umăr şi ureche pentru a avea mâinile libere.

— Raluca, tu ai văzut ce am văzut şi eu? vocea şocată a surorii mele m-a făcut să mă agit. Despre ce era oare vorba?

— Nu?? răspunsul meu a ieşit mai mult sub formă de întrebare. Despre ce e vorba? Am fost destul de ocupată astăzi şi nici n-am avut timp să văd ştirile, i-am explicat pierdută pe gânduri în timp ce aranjam patul. Cameron avusese grijă să îmi facă în ciudă şi să îl strice.

— Site-urile de scandal vuiesc de ştiri cu poze în care Cameron se sărută cu alte femei, îmi spusese cu ezitări în timp ce tot universul meu se prăbuşise deja.

— Cum? vocea mea se stinsese deja şi tot ce îmi doream era să văd despre ce era vorba. Speram cu tot sufletul meu să fie doar o glumă proastă din partea ei, dar se vedea că nu era aşa. T-trebuie să închid acum, Alina. Vreau să văd despre ce e vorba, bine? am reuşit să îi spun după care am închis telefonul cu mâinile tremurânde.

Am tastat în grabă ,,Cameron Ambrose" şi tot felul de ştiri cu titluri țipătoare mi-au invadat vederea. Se destramă cuplul momentului?; ŞOCANT! Moştenitorul averii familiei Ambrose îşi înşela frumoasa soție chiar în noaptea nunții!; Cameron Ambrose a fost surprins într-un hotel de cinci stele întreținând relații...

Şi m-am oprit când stomacul mi s-a întors pe dos. Toate aceste ştiri oribile mă făceau să îmi fie greață de tot ce înseamnă Cameron. Cât de afemeiat să fi fost încât să se culce cu alta chiar în seara nunții? Şi tocmai el care mă acuza pe mine de infidelitate şi care era gelos din orice lucru.

Mi-am trecut mâinile peste față, încercând să mă liniştesc puțin după care m-am convins că nu am încotro decât să îl confrunt. Nu sufeream penttu că nu aveam sentimente, dar la naiba! Eram nervoasă pentru că poza în ceva şi era de fapt altceva.

Fără să mai stau pe gânduri, am ieşit ca o furtună pe uşa din lemn maronie şi am mai urcat un şir de trepte până când am ajuns la mansardă, acolo unde Cameron îşi avea biroul. Mă va cunoaște în toată splendoarea, s-a terminat cu bunătatea!

Am apăsat clanța cu putere şi am intrat val vârtej în biroul lui, trântind uşa în urma mea. Şi-a ridicat ochii din hârtiile pe care le citea cu atenție şi expirase fumul de țigară cu putere. Nu cred că citise ştirile, stătea închis în birou de câteva ore bune.

— Ce-s astea? m-am rățoit la el, aruncându-mi propriul telefon pe birou. Uită-te, idiotule! Să vezi în ce rahat te-ai băgat singur! am expirat cuvintele cu furie, trecându-mi mâinile prin păr. E adevărat? am expirat aerul zgomotos şi l-am fixat cu privirea atentă.

Ochii i se mişcau încet de la stânga spre dreapta semn că citea articole, iar după câteva minute a scăpat un zâmbet amuzat. Şi-a prins bărbia între degete poposind preț de alte câteva clipe cu privirea pe ecranul telefonului după care mă fixase pe mine cu ochii plini de aroganță. Avea o atitudine de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Familia AmbroseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum