Încheiere

8K 327 47
                                    


Stăteam sprijinită de chiuvetă, așteptând să-mi calmez amețelile și starea de rău care trona peste trupul meu de câteva zile încoace. Nici nu reușisem să mă trezesc prea bine, căci mă apucase din nou o stare de greață de parcă aș fi mâncat ceva ce nu mi-a priit. Partea bună era că domnul Cameron dormea destul de adânc și nu-mi simțea foielile și oftatul, n-aș fi vrut să-l fac să se îngrijoreze pentru că trebuia să se ducă la birou. Plus că era în firea mea să nu deranjez oamenii cu problemele mele.

Mi-am luat gândul de la toate astea și m-am spălat pe față rapid, după care am făcut un duș scurt și am revenit în cameră în timp ce luasem un halat grosuț și lung pe mine. Trebuia să pun ceva machiaj pe fața mea, căci arătam groaznic.

Îl zărisem pe Cameron în oglindă cum se rotea prin așternuturi, semn că mă auzise când mă trezisem. Îmi aplicasem rapid fond de ten și concealer sub ochi ca să ascund cearcănele mele care deveanu albastre și din ce în ce mai vizibile. Până la urmă trăiam în casa familiei Ambrose și prezența mea trebuia să fie una perfectă în fiecare parte a zilei.

Da, eram din nou în state și din nou în casa familie Ambrose după ce acum patru ani domnul Făt-Frumos venise în România pentru a mă cuceri definitiv. S-au întâmplat multe de atunci, eu și Cameron ne-am căsătorit oficial pentru a doua oară. Ziarele au explodat atunci, dar ca la orice scandal, totul s-a stins repede. Am reluat relația cu părinții mei oarecum, mama nu era și încă nu este sub nicio formă de acord cu Cameron, dar îl acceptă de dragul lui Everett.

Cine era Everett? Domnului Cameron i se îndeplinise dorința de a fi tătic numai la câteva săptămâni de la întoarcerea noastră din România. Micuțul avea acum trei ani și după spusele doamnei Elis, Everett era varianta lui Cameron când era mic. Micuțul avea un păr șaten și cârlionțat asemănător lui Cameron, probabil culoare avea să se mai închidă pe parcursul trecerii anilor. Everett mă făcea să zâmbesc tot timpul, era destul de timid și cuminte, însă când se obișnuia cu persoanele din jurul lui devenea foarte explorativ.

Cei mai încântați și fericiți de venirea pe lume a lui Everett au fost părinții lui Cameron și surorile lui și Alina. Și părinților mei îi erau drag, dar mama nu își călca pe orgoliu încât să vină aici și să stea cu nepoțelul ei. Totuși, Cameron mergea destul de des cu Everett la mama, chiar dacă relația dintre cei doi era destul de încordată. Brunetul renunțase la orice fel de orgoliu, însă mama nu procedase în același fel.

Din fericire, familia Ambrose devenise mult mai unită după toate evenimentele care au făcut în așa fel încât să distrugă liniștea dintre ei acum câțiva ani. Lauren îi dăruise lui Everett o verișoară cu numai un an mai mare, o micuță simpatică pe nume Claire care avea grijă să facă schimb de jucării cu Everett. Pe de altă, Alina aflase acum câteva zile că era însărcinată, iar în seara asta eu și Cameron trebuia să luam cina cu ea și cu Maximilian, tipul frumușel despre care îmi dădusem seama că o place.

— De ce trezești așa de dimineață, Ralu? m-am speriat când îi auzisem vocea brunetului din spatele meu. Nu vocea lui răgușită fusese problema, ci faptul că mă pierdusem prea tare în gânduri.

— E nouă, nu e chiar atât de devreme, Cam! am vorbit concentrată în timp ce aplicam un strat subțire de ruj nude pe buze. Brunetul, dezbrăcat până la jumătate, își verifica notificările în timp ce își trecea mâinile prin păr plictisit sau somnoros. Nu era deloc o persoană matinală, dar era bine că nu trebuia să trag de el. Trebuie să-l trezesc pe Everett, am murmurat în timp ce am trecut la a-mi pieptăna părul neastâmpărat.

— Dacă nu l-a trezit mama cumva, Cam vorbise serios în timp ce se ridicase din pat și venise direct spre mine. Știa că mă omora cu abdomenul ăla expus, de asta nici nu mai purta cămașă dimineața. Mă îmbrățișase din spate în timp ce își fixă buzele fierbinți pe gâtul meu, se pare că domnul Ambrose avea chef de tachinări de dimineață. Te iubesc, murmurase în timp ce îmi săruta scurt și la intervale mici de timp gâtul.

Familia AmbroseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum