•Final•

3.7K 221 104
                                    

•4 sene sonra•

Hayatımızda bazı anlar vardır.Bir fotoğrafta saklarsın bazen.Yan yana gelemeyeceğini bilsen bile o fotoğrafa baktıktan sonra tekrar o anı yaşarsın.

Bazı anlar vardır hayatımızda rüya gibi hissettirir.Bulutların üstünde uçuyormuş gibi hissedersin.Bulutları hissettikçe yere basmak bile istemezsin.İşte ben tam şuan da  o anın içindeyim.Bulutların üstünde uçtuğum,ama hala bir fotoğrafta sakladığım kocaman bir anım,ailem var.

Geçen 4 sene,bana çok şey kazandırdı.En sevdiğim insanı kazandırdı.Hayatımı tekrar bana verdi.Dünyamdaki bütün her şeyi değiştiren insanı geri bana verdi.Şuan yanımda yatan kişiyi,Park Jimin'i kazandırdı.

Bazen bir şeyleri kazanmak uğruna,bazı şeylerden fedakarlık etmemiz gerektir.Ben ailemden,memleketimden fedakarlık ettim.Ama sevdiğim şeyler uğruna pişman oldum diyemem.Aksine çok daha mutluyum.

Aşkın en güzel olanı,tesadüf olandır.Hiç beklemediğin anda karşına çıkandır.İşte bizimki de bir oyunla başladı.O oyundan geriye bir aile kaldı.Çocuklarıma anlatabileceğim güzel anılar,güzel fotoğraflar kaldı.Şuan karnımda olan canım oğluma anlatacağım bir çok şey kaldı.

Onun için çok mutluyum çünkü çevresinde bir sürü iyi insan olacak.Ah Ra,Min Hyuk,onların çocukları,büyükanne,annem,babam,babası Jimin...Bahçede hepsinin koşuşturup oynayabileceği bir hayat sunacağım ona.Bu,bir anne olarak yapabileceğim en güzel şey olacak.Onlar gibi büyümesi en iyi şey olacak.

Jimin'i rahatsız etmeden koca karnımla beraber yerimden kalktım.Yatak odamız da en sevdiğim şey eski fotoğraflarımızdı.Bir tanesini bile çekmeceye kaldırıp tozlanmaya mahkum etmeyeceğim fotoğraflardı.En önemlisi büyükbaba'nın fotoğrafı idi.

Her sabah kalktığımda büyükbabanın resimini elime alıp çerçevenin camını elimle temizliyordum.Büyükbaba vefat edeli 2 buçuk sene olmuştu.O bana bu hayatımda çok şey bırakan insandı.Hayatımda,kendi dedemden sonra kaybettiğim en yakın insandı.Çocuğumun onunla beraber büyümesini çok isterdim.

Her sabah kalkıp büyükbabanın fotoğraflarına baktıktan sonra aşağıya iniyorum.Genellikle günlerim hep böyle geçiyor.

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde bunu Jimin'e söylemiştim evde koşup dans ederken düşmüş ve ayağını kırmıştı.Yaklaşık 20 günlük bir alçı faslının ardından ondan kurtulmuştuk.

E bir de cinsiyet kavgası vardı.Yok kız olacak,yok erkek olacak derken,en önemlisi sağlıklı doğması denmesine rağmen hala aramızda bir kavga vardı.Bu kavgaya Ah Ra ve Min Hyuk da katıldı.Bu sefer onların arasında bir kargaşa çıktı.

Gecenin bir vaktinde canım saçma sapan şeyler çekmeye başladı.Hiç yemediğim yemekleri,hatta sevmediğim yemekleri canım istiyordu.Jimin'i kaldırıp Min Hyuk ile markete gitmesi için yalvarıyordum.Gerçi hala neden Min Hyuk ile gittiğini bilmiyordum ama...

Go Ah Ra ve Min Hyuk da bizden kısa bir süre sonra evlendiler.Henüz çocuk falan yok ortada.Ah Ra'da açıkcası çocuk yapmaktan biraz korkuyor.Bir keresin de hep beraber otururken bana bakıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştı daha sonra da kadınların doğum videolarını izleyip beni de kendini de strese sokmuştu.O gün onu kınarken sonradan ben de dayanamayıp ağlamaya başlamıştım.

Ailem evlendiğimiz de yanıma gelip evi düzeltmemiz de yardımcı olmuşlardı.İlk başlarda ne kadar Jimin'i sevseler de bu işe karşı çıkmışlardı.Bilirsiniz işte,kültür ve din farkı gibi farklılıklar vardı.Fakat Jimin benimle evlenebilmek için bazı şeylerinden fedakarlık etmişti.Tıpkı benim yaptığım gibi.

Tesadüf Aşk // park jimin ✅tamamlandı✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin