*okurkuşlarıma sevgili son not..*

2.5K 125 68
                                    

Ay ben neden böyle oldum ya bir duygulandım birden bire bir heyecan bastı falan beni...nasıl yaparım son konuşmayı böyle sizlerle...

13 Temmuz 2015 tarihinde başladı hikayem..Evet,bu hikaye sayesinde kocaman bir ailem oldu...Günden güne büyüdük,büyümeyede devam ediyoruz.

Bu hikaye bana kendimi kazandırdı,kendi hayal gücümü kazandırdı.Sizi kazandırdı.Buradan sevgili Buse Aydemir'e 2015 tarihinden beri yaptığı destekler için teşekkür ederim.

Hiçbir zaman yorum yapmayıp hikayemi okuyan fanboylarıma,yeni bölüm ne zaman ne zaman diye sorup beni -rahatsız eden diyemeyeceğim- mutlu eden okurkuşlarım sizleri özleyeceğim..

Hayal gücümü bir kez daha bu hikaye de, ilk göz ağrısı denir ya hani,tabiri caizse kesinlikle ilk göz ağrım olan bu hikayeye böyle bir veda yapmak her zaman hayalimdi.İlk başlarda öylesine yazılan bu hikayenin,buralara kadar geleceğini çevremdeki hiçkimse tahmin edemezdi eminim..

Daha cümle kurmayı bile zar zor bilen kız bu hikayenin kapağını gördüğünde bülbül gibi ötmeye başladı.beni ben yapan,moira yapan sizlerdiniz.Sevgimi daha nasıl gösterebilirim....

13 Temmuz 2015 tarihinden bu yana yanımda olan herkese teşekkür ederim.Sakın ama sakın ha unutmayın..Her aşk bir tesadüftür!Şans vermeyi seçerseniz kazanan siz olursunuz.Hayalleriniz peşindende gitmeyi unutmayın bu arada sakın.Hayalinizi bırakırsanız hayal gücünüzü de bırakmış olursunuz.Sımsıkı sarılın onlara ve en önemli olan şeyi yapın..imkansız olan her şeye onları sevdiğinizi söyleyin..

Haydi bakalım şimdide beni sevdiğinizi söyleyin❣️ çünkü ben sizi gerçekten çok çok sevdim.Ve sevmeye devam edeceğim.Destekleriniz için çok teşekkür ederimm,her zaman burada,kalbimde olacağınızı biliyorum.Bildiğim için kalbimin kapılarını hiçbir zaman okurkuşlarıma kapatmayacağım ve içerdekilerinde çıkmasına izin vermeyeceğim.Öperim yanaklarınızdan.Allah'a emanet olun!!Vazgeçmek yok,unutmayın."

Vee son olarak bir anket yapalım bakalım..

-En sevdiğiniz replik hangisiydi?

-En sevdiğiniz karakter hangisiydi?

-Hikayede en sevdiğiniz kısım hangisiydi?

-Hiç sevmediğiniz karakter hangisiydi?

-"Şöyle olsaydı daha iyi olabilirdi..." dediğiniz bir kısım var mı?

❤️

Tesadüf Aşk // park jimin ✅tamamlandı✅Donde viven las historias. Descúbrelo ahora