Luku: 5 : Yllätys

1.2K 89 6
                                    

"Kuka se on Chuck?" Joku huusi vähän kauempaa, ja kurkatessani Chuckin takaa näin, että se oli nuori nainen joka oli aikaisemmin istunut muiden kanssa nuotion äärellä. Nyt hän kuitenkin seisoi muutaman muun kanssa vähän lähempänä. Kaikkien katseet nuotion äärellä oli kohdistunut meitä kohti, kuin odottaen vaaraa.

Mulkaisten minuun Chuck otti tiukasti kiinni oikeasta ranteestani ja alkoi repimään minua nuotiota kohti. Vinkaisten kivusta yritin pysyä hänen kannoillaan samalla kun yritin raapia hänen kättään irti omastani. "Sinä satutat minua!" Vinkaisin äkisti, mutta vastaukseksi sain vain murahduksen. Chuck tuuppasi minut maahan nuotion eteen. Katsoin Chuckia vihaisesti maassa olkani takaa, mutta jouduin myöntämään, että hän näytti langenneelta enkeliltä. Hänen hiuksensa olivat mustat ja hieman kiharaiset, hänellä oli tummaa sänkeä ja lihaksikas vartalo. Hänen leukansa oli leveä ja vahva. Lisäksi, hänen silmänsä olivat kristallin sinisen väriset.

"Onko hän vaaraksi?" Joku nainen kysyi.

"Tuskin, hän vaikuttaa aika heikolta." Chuck sanoi.

Nainen vaikutti vanhemmalta kuin muut nuotion äärellä. Hänen hiuksissan oli jo hieman harmaata, silmät olivat tumman ruskeat ja hänellä oli kiltti hymy kasvoillaan. Hänellä ei ollut ryppyjä joten sanoiin että hän on noin 30-vuotias. Mutta mistä lähtien 30-vuotiailla on ollut harmaita hiuksia? Nainen käveli luokseni ja auttoi minut istumaan: "Miksi sitten kohtelet häntä näin?" Nainen kysyi aiheuttaen uuden tuhahduksen Chuckista. "Taisit oikeasti satuttaa häntä." Nainen sanoi ottaessaan ranteeni käteensä huomatessaan minun pitävän siitä varovasti kiinni. Hän käänsi ranteeni ympäri ja tuijotti minua hetken nähdessän pitkän haavan ranteeni sisäpuolella. Hän lähetti samantien varoittavan ilmeen muille. (A/N tämä ei ole viiltely tarina! Arven alkuperä kerrotaan ihan juuri.)

"Ei se ole mitä luulet." Sanoin hiljaa. "Se on vanha leikkaushaava. Putosin pienenä kiipeilyseinältä ja mursin ranteeni aivan pirstaleiksi. Se piti siksi leikata."

Nainen tuijotti minua hetken ja sanoi sitten: "Tämä arpi ei ole niin vanha."

"Se avattiin uudelleen noin puolivuotta sitten, sieltä poistettiin metallia joilla murtuma oli korjattu." Sanoin naiselle taas valehtelematta. En satuttaisi itseäni.

"Minä en edes puristanut kovaa." Chuck sanoi vihaisesti.

"Se on heikompi kuin muut luut ja alttiimpi kivulle." Sanoin jo hieman närkästyneenä takaisin.

"Hän ei silti saisi olla täällä." Chuck sanoi naiselle. "Kulki metsässä kuin varas. Salakuunnellen keskustelujamme." Muutama ihminen nuotiolla nyökkäili.

"Mistä lähtien metsässä ei saa kävellä?" Kysyin. "Ja näytänkö muka siltä että olisin tullut tekemään tänne jotakin pahaa?" Kysyin viitaten normaaliin lenkkeily vaatetukseeni.

 "Ja näytänkö muka siltä että olisin tullut tekemään tänne jotakin pahaa?" Kysyin viitaten normaaliin lenkkeily vaatetukseeni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Itseasiassa, kaikki täälläpäin tietävät, ettei meidän alueellemme saa tulla ilman lupaa. Jos tarvitset kylmää kädellesi minä tuon sen, mutta muussa tapauksessa sinun kannattaisi mennä kotiin." Nainen sanoi hieman alakuloinen hymy kasvoillaan.

Lunan veri ~ Kirja 1  ✔Where stories live. Discover now