Luku : 15 : Ihmeellinen Hertta

1.2K 88 25
                                    

Noniin tää on päässy #3 Suomalaisessa teenfictionissa!!! Kiitos kaikille tehän sen teitte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Noniin tää on päässy #3 Suomalaisessa teenfictionissa!!! Kiitos kaikille tehän sen teitte. Äänestäkää ja kommentoikaa ja antakaa tähtiä että päästäin #1 suosituimmaks!!!

Kiitos <3 <3 <3 <3 <3

Ps. Kattokaa toi traileri Hachikò elokuvasta. Se kertoo koiran lojaaliudesta ja perustuu tosi tapahtumiin. Se on aivan IHANA <3 <3 <3 <3 <3 Se on jo julkastu.

Matkalla autossa oli aika hiljaista ensimmäiset 5 minuuttia matkasta. "No aijotko kertoa minulle muuta siitä twiittaajasta?" Kysyin hymyillen.

Huokaisten Ash aloitti: "Se on tehnyt päivityksiään kohta jo kolme vuotta. Vieläkään kukaan ei tiedä kuka se on. Jotkut oppilaat aloitti vuosi sitten jopa klubin jossa ne yrittää selvittää sen identiteettiä." Ash kurkkasi minua silmäkulmastaan ja kun nyökkäsin Ash jatkoi: "Henkilökohtaisesti; uskon että se on Emma tai se kanslisti. Lukiossa sen on pakko olla. Mutta et saa kertoa kenellekkään keitä epäilen. Jos olenkin väärässä olen tehnyt turhan syytöksen. Minun on ensin oltava varma."

"En tietenkään kerro." Sanoin kääntyen kunnolla katsomaan Ashiä. "Sori et mä suutuin." Sanoin hiljaa.

Naureskellen Ash katsoi minua nopeasti: "Minähän se ylireagoin. Ei sinulla ole mitään anteeksi pyydettävää." Hiljaisuus iski taas ja tälläkertaa Ash mursi sen: "Haluaisitko tehdä tänään jotain?"

"Jaa, no riippu vähän että mitä." Sanoin miettien onko minulla tänään mitä pitäisi tehdä. Kun mitään ei tulut mieleen päädyin tulokseen että koko päiväni olisi vapaa.

"Umm... Jaa, mä voisin viedä sut mun lempi paikkaan? Tai mennään syömään ravintolaan tai leffaan?" Ash mietiskeli.

"Ai lempi paikka. Millainen se on?" Kysyin miettien itsekseni miksi minua kiinnosti niin paljon.

Ash katsoi minua pilke silmäkulmassa. "Näet sitten."

"En edes vielä suostunut." Sanoin Ashille kiusoitellen.

"Mutta kyllä sinä suostut." Ash sanoi tietävästi. Jep.

Hymyilin hieman ja avasin sitten instagramini ja etsin Markin käyttäjän. "Tässä on Mark." Sanoin ja näytin Markin uusinta selfietä. Sen perusteella ei nähnyt että Mark on pyörätuolissa.

"Aha." Ash sanoi ja pysähtyi pihatielleni. Hän kaivoi puhelimensa ja meni instagramissa seuraamaan Markia. "Monelta voin hakea sinut?"

"Vaikka kuudelta?" Ehdotin avaten auton oven.

"Nähdään silloin." Ash sanoi hymyillen ja ajoi tiehensä kun suljin oven.

Menin nopeasti kotiin ja tervehdin hei alkuun Nutellaa. Minua harmitti ettei Nutellaa voinut vielä viedä kävelyille joten kannoin sen meidän aidatulle takapihalle ja harjoittelimme sielä kävelemistä. Nutellasta näki että se pärjäsi jo paremmin.

Lunan veri ~ Kirja 1  ✔Where stories live. Discover now