Luku: 13 : Alpha

1.3K 98 41
                                    

A/N Omistin tän luvun Jensku77:lle kaikkien sen antamien tähtien/tykkäysten takia. Kiitos! <3 <3 <3 <3 <3

P.s. Tässä kappaleessa kohta joka on muokattu: esimerkki;  on uni. Ja kohta joka onpaksunnettu :esimerkki; on tekstiviesti

P.s.s Äänestäkää luvun lopussa

***

Suuni loksahti hieman auki kun ymmärsin mitä olin juuri sanonut. "T-tai siis." Olin juuri vetämässä sanojani takaisin kun Ash astui lähemmäs ja keskeytti minut.

"Joo. Haluan." Hän sanoi tehden minut sanattomaksi.

"Ai... Umm... No seuraa perässä." Sanoin yhä hämmästellen että olin oikeasti pyytänyt Ashia jäämään.

Kapusin hiljaa rappuset yläkertaan ja avasin varoen huoneeni oven. Päästin Ashin sisään ja pudotin pikkulaukkuni lattialle ja riisuin kaikki koruni laittaen ne meikkipöydälleni. Huokaisten potkaisin korkoni pois jaloistani ja istuin lattialle hieroen nopeasti jalkapohjiani ja päästin hiukseni vapaaksi tekemästäni korkeasta nutturasta. Heilutellen päätäni annoin hiusteni laskeutua sekavasti ja pudotin päälläni olleen hupparin taakseni lattialle.

"Helpottiko?" Ash kysyi nauraen hieman.

Katseeni nousi nopeasti häneen ja nousin ylös hieman nolostuneena. Olin halunut niin kovasti helpottaa omaa oloani että olin unohtanut Ashin olevan paikan päällä.

"Joo." Sanoin punastuen.

"Voinko?" Ash kysyi osoittaen sänkyäni.

"Joo. Oo kuin kotonas." Sanoin ja menin vessaan nopeasti pesemään sen pienen määrän meikkiä pois mitä minulla oli ollut ja lisäsin yö kasvo tippani ennenkuin palasin takaisin huoneeseeni. "Umm, voitko katsoa pois päin?"

Ash kääntyi niin että hän katsoi ikkunaa kohti ja odotti hiljaa että antaisin luvan kääntyä takaisin. Nostin mekon ketju nyörit pois kaulani ympäriltä mutta päädyin vain päästämään vinkaisun kun ne tarttuivat hiuksiini. "Au! Ash auta jooko?"

Kuulin kuinka Ash hymähti huvittuneena ja käveli luokseni alkaen irrottamaan ketjua hiuksistani. "Noin." Ash sanoi saadessaan ketjun irti. Tunsin hänen hengityksensä niskaani vasten ja kylmät väreet menivät nopeasti vartaloni läpi.

Vetäydyin pois ja katsoin Ashia joka kääntyi taas poispäin jotta sain pujotettua mekon pois päältäni. Yleensä nukuin silkkisissä pitkissä 'Yötakeissa' tai bralettessa ja siihen kuuluvissa asushousuissa mutta nyt en halunut paljastaa niin paljoa pintaa joten vedin jalkaani pikkushortsit, munta kokoa liian ison yksisarvis t-paitani ja laitoin jalkaan yksisarvis tossuni.

 Yleensä nukuin silkkisissä pitkissä 'Yötakeissa' tai bralettessa ja siihen kuuluvissa asushousuissa mutta nyt en halunut paljastaa niin paljoa pintaa joten vedin jalkaani pikkushortsit, munta kokoa liian ison yksisarvis t-paitani ja laitoin jalka...

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

"Noniin." Sanoin hypätessäni sängylleni makaamaan istuvan Ashin viereen.

Heti huomatessaan paitani Ash alkoi nauramaan. Yhä nauraen Ash katsoi koko asukokonaisuuteni läpi ja heti un hän sai naurunsa hillittyä hän kysyi: "Mitä sinulla on jalassa."

Lunan veri ~ Kirja 1  ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora