Suit & Tie (Harry Styles Çeviri Fanfiction)

1.1K 12 6
                                    


Herkese yeni bir hikayeyle merhabaaa :)
2.bölüme yine wattpadde beni en çok etkileyen hikayelerden biriyle devam etmek istedim. Bu da şüphesiz ki suit and tie oldu.

Harry Styles, 24 yaşında, CEO, milyoner. Kendisi New York'un en tanınmış bekarı. 100 metre öteden bile adını duyan her kadın ve erkek onu tanıyor. Ama kimse gerçek Harry'i bilmiyor.
Norah Wilson, 22 yaşında, magazin muhabiri. Kuzey Carolina'nın küçük bir kasabasından New York'a magazin ve moda hayallerini gerçekleştirmek için gelmiş. NYU'dan mezun olduktan sonra Vogue'da çalışmaya başlamış. Şimdi kendini geliştirmeye çalışıyor.
İki farklı dünya çarpışmak üzere ve iki dünyada buna hazır değil.

Aslında açıklama kısmına yazılan hikaye tanımı baya açıklayıcı. Patron, çalışan hikayelerine hepimiz rastlamışızdır. Fakat bu hikayede ezilen bir kadın görmüyoruz. Hatta aynı işte bile çalışmıyorlar. Bu nedenle hikaye beni kendine çekti. Zaten açıklama kısmında hikaye konusu yazılan hikayeler beni daha çok kendine çekiyor diyebilirim.
Hikayeyi gerçekten beğendim ve baya severek okudum. Gerçekten eğlenceli ve sürükleyici bir hikaye. Eğer güçlü erkek karakterleri okumayı seviyorsanız bu hikaye size uygun. Elbette Harry'i serseri bir kılıkta görmüyoruz. Çok daha klas bir karakterde. Norah ise gayet eğlenceli ve renkli bir kişilik. Bu hikayeyi okuduğunuza pişman olmayacaksınızz :)
Hikayeyi çok önceden okuduğum için emin olamasam da, hikayede biraz cinsellik olduğunu hatırlıyorum. Ama merak etmeyin grinin elli tonuyla alakası olmayan bir fanfiction.

Hikayenin asıl yazarı; @xcalliex
Hikayenin çevirmen yazarı; HaroldsLovelyCat
Kategori; Hayran kurgu
Bölüm sayısı; 63
Güncel okunma sayısı; 2,01M

Bir daha ki yazıda görüşmek üzereee
-Rat ❤

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin