Dark+Knockout (Harry Styles Fanfiction) [H28'den çeviri]

833 3 0
                                    


Herkese merhaba ! Bugün yine bir fanfiction ile karşınızdayım. Fark ettim ki sürekli fanfiction önermişim. Ama bana göre hikayenin konusu, hikayenin karakterlerinden daha önemli. Yine konusunu çok beğendiğim ve çoook uzun zamandır takip ettiğim bir hikayeden bahsedeceğim.

Bo Ellis, sıradan, utangaç bir kızdı. Normal bir hayatı vardı, ta ki Harry'yle tanıştığı güne kadar. Bir dansla hayatı değişti. Bo, onun en kötü kabuslarından biri olduğunu düşündü. Harry, onun küçük oyunundaki başka bir oyuncak olduğunu düşündü. Ancak her şey, Bo'nun Harry'nin geçmişini öğrenmeye başlamasıyla, birbirlerine aşık olmalarıyla değişti. Harry onu her şeyden koruyabilir mi?

Fark ettiyseniz bölüm başında çook uzun zamandır dedim. Çünkü maalesef yazarımız Wattpad'de yazmıyor bu hikayeyi. Çevirmen yazarımız, asıl yazara bağlı olarak çevirip Wattpad'de paylaşıyor. En son güncelleme 16 temmuzda olmuş. Yani hikaye bölümleri arasında uzun aralıklar olabiliyor. Bu sizi korkutmasın ve hikayeyi okumaktan vazgeçirmesin. Hikaye iki kitaptan oluşuyor ve 1.kitap bitmiş vaziyette. İkinci kitap ise tamamlanmadığı halde hatırladığım kadarıyla 20 kadar bölüm içeriyor. (Yanlışsa amma sallamışsın demeyin, hafızam kötü 😅)
Açıklamada okuduğunuz gibi kızımız biraz çekingen, pasif bir karakterde. Harry ise boksör olarak karşımıza çıkıyor. Fakat normal boksörlerden biraz farklı bir şekilde.
Sonu olmamasına rağmen okumaya değer bir hikaye. Benim gibi beklemeyi sevmeyen ve bölüm beklememek için güzel hikayeleri okumayan bir insan size bu hikayeyi tavsiye ediyorsa bakmanız gerek yani. Baya uzun bir cümle oldu. Her neyse bı bakın.
(Hikaye cinsellik içerir !) ( Amaan zaten gerçek hayatta da var cinsellik dediğimiz şey. Okuyun gitsin anam.)

Orijinal yazar: han-rawr (H28)
Çevirmen yazar: socallmebella
Tür: Hayran kurgu
Güncel okunma sayısı: 3,16M
Bölüm sayısı: 80 (Tamamlanmadı)

Başka bir bölümde görüşmek üzereee
-Rat ❤

Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now