Kadın CEO Problemleri | Tamamlandı

654 15 9
                                    


Merhaba!
Bu bölümde çok hoşuma giden ve kitap olmasını istediğim bir hikayeden bahsedeceğim. Neden kitap olsun diye sorarsanız, hikayeyi çok profesyonel buldum. (Okuyunca çok daha net anlayacaksınız)

Bu kez CEO bir kadın !
Defne Dorsay'ın hayatında aşka yer yok. O, erkek egemen bir dünyada yedi gün yirmi dört saat ölesiye çalışan bir CEO. Hırslı ve bir o kadar acımasız. Lakabı 'Buzlar Kraliçesi'.
Herkes oyunu onun kurallarına göre oynamak zorunda. Aksi takdirde koparacağı fırtınaya kapılmaya mahkumlar.
Ancak kader ve Defne'nin annesi Ayşen Hanım el birliğiyle ağlarını örmeye başladıklarında, güzel CEO iki ateş arasında kalmaktan kurtulamayacak.
Bir tarafta karanlık iş adamı Mehmet Oğuz Demiralp diğer tarafta uzun yıllardır Amerika'da yaşayan, aile dostlarının oğlu ünlü playboy Cem Mermercioğlu.
Defne'nin yıllardır itinayla ördüğü duvarlarını hangisi yıkıp buz tutmuş kalbine sızacak?
Kazanovalık kurumunun demirbaş üyesi Cem mi yoksa tehlikeli işler çeviren gizemli Oğuz mu ?

Öncelikle sanırım güçlü kadın karakterleri olan hikayeleri daha çok seviyorum. Zaten hikayenin adını görünce direkt kütüphaneme ekledim. Ama şunu rahat söyleyebilirim ki, hikayenin içeriği adından kat kat daha fazlası.
Öncelikle yazarın çok bilgili olduğunu hissettim okurken. Sadece basit bir aşk üçgeni yazmamış çünkü. Karakterlerin gittiği yerler hakkında da bilgi veriyor bizlere, ekonomi, ticaret ve benzeri konularda da...
Tabi ben ekonomi ile ilgili hiçbir şeyi anlamadığım için yazar açıklamış olsa da ben anlayamadım. Tabi bu benim cahilliğimden. Yoksa hikaye hiç boş değil.
Kadın CEO diyince aklınızda sadece resmi bir kadın göreceğiz diye düşünmeyin. Çünkü resmiyet olduğu kadar eğlenceli diyaloglar da var hikayede. Özellikle Defne ve arkadaşlarının.
Hikaye baya bölüm olmasına rağmen kendini okutturdu. Çabucak bitti. Özellikle son bölümler daha çok hoşuma gitti. Sanırım yazar arada sürpriz bölüm yazmaya devam edecek. (Tabi kesin değil. ) Fakat hikaye resmi olarak tamamlandı ve final oldu. Ee bana da tavsiye etmek düştü. Beğeneceğinize çok eminim.

Bu arada eğer benden görüp gittiğiniz ve beğendiğiniz hikaye olursa bir tşk nizi alırım 😂🙏

Yazar: __SAS__
Tür: Romantik
Bölüm sayısı: 90
Güncel okunma sayısı: 5,03M

Eveet görüşmek üzere diyorum artıkk 😸
-Rat ❤

Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now