Rookie 1

990 5 6
                                    




Herkese yeniden merhaba.

Bugün aksiyon romantik karışık bir hikayeden bahsedeceğim. Benim çok hoşuma giden bir hikaye oldu Rookie. Gerek olaylar gerek karakterler bence hepsi yerinde ve güzel yazılmıştı.

''Peki aşk, kana bulanmış hayatların arasından sıyrılabilecek mi?''

Öncelikle sadece kuru kuru bir aşk hikayesi yazmamış yazar. Aksiyon arayıp içinde aşk olsun diyenler için tam biçilmiş kaftan bu hikaye. Yine bir fanfiction öneriyorum, biliyorum. Fakat nedense fanfiction hikayeleri bana daha bir güzel geliyor. Tabi ki illa yazılan sanatçıyı düşünerek okumak zorunda değiliz.

Bu kez Harry Styles bir ajan. Hemde baya yetenekli bir ajan. İşinden başka şeylere pek önem vermeyen ve rütbesini en üst noktalara taşımaya çalışan bir ajan.

Kızımız Angel ise ajan olmak isteyen bir çaylak. Çaylak olduğuna bakmayın çünkü kızımızda baya yetenekli bir çaylak. Fakat çaylak olmaktan ajan olmaya geçebilmesi için eğitimini tamamlaması gerek. Eğitimini tamamlayabilmesi için de yetenekli bir hoca gerek.

Bu ikilinin yolları kesişince ne olacak? Bence okuyun ve görün. Bu arada bu hikayenin 1.kitabı ve tamamlandı. 2.kitap ise henüz 6 bölüm oldu ve uzun bir süredir bölüm atılmıyor diye biliyorum fakat 2 kitabıda olduğu kadar okumanızı öneririm.

Yazar: @haribolupenguen

Tür: Hayran kurgu

Güncel okunma sayısı: 2M

Bölüm sayısı: 88

Başka bölümde görüşmek üzere :)

-Rat

Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now