Gökyüzünün Üzerinde 3 Metre

525 11 5
                                    

Merhaba!
Bugün sizlere bir film sayesinde kitabını merak ettiğim ve tam 5 ay boyunca tüm kitapçılarda aradığım en sonunda bir kitabevinin internetten özel siparişle son 1 tane kalan kitabı sipariş ettiği ve sonunda alabildiğim kitabı anlatacağım. Evet bunu yapacağım. (Umarım o cümleden sonra hala buradasınızdır. )

Öncelikle yukarıda söylediğim gibi kitabı bulmak biraz zor. En azından benim aradığım dönemlerde böyleydi. Şuan belki yeniden basılıyor olabilir bilmiyorum. Aynı isimli filmden çok etkilenmiştim. Bunun hakkında baya bir araştırma yapınca meğer bir kitaptan uyarlama olduğunu öğrendim. Tabi ki uzun uğraşlar sonucu aldım ve kitabın sonunda hüngür hüngür ağladım. Hatta size bir sır vermem gerekirse, bu kitaptan sonra sonu kötü biten hiçbir kitabı okuyamadım. Dayanmıyor çünkü minnoş kalbim. Ama bu cidden beğendiğim bir hikayeydi. Sıcak tatlı bir gençlik aşkıydı okuduğum. Belki de her şeyin sonsuza dek sürmemesiydi beni çok üzen. Ama hayatta böyle bir şey. Bu yüzden gerçekçi yanları olan bir hikayeydi.

Hem arkadaşlık ilişkisi hem ilk aşk hem ergen sorunlarına değinen bir kitap istiyorsanız ve sonu beni ilgilendirmez önemli olan içerik diyorsanız tam aradığınız kitap olabilir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hem arkadaşlık ilişkisi hem ilk aşk hem ergen sorunlarına değinen bir kitap istiyorsanız ve sonu beni ilgilendirmez önemli olan içerik diyorsanız tam aradığınız kitap olabilir. Bu yüzden tavsiyemdir. Sanırım daha söyleyebileceğim bir şey yok. Sadece kalpte ince bir sızı bırakan kitaplardan biriydi 🥀

 Sadece kalpte ince bir sızı bırakan kitaplardan biriydi 🥀

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yazar: Federico Moccia
Sayfa sayısı: 440

Tekrar görüşmek üzere hepinizle 💕 (Filmi izlemek isterseniz adı Aşka yükseliş serisi diye geçiyor ama kitap adını yazarak rahatlıkla bulabilirsiniz. )
Son bir not; Şey, sadece bir emek karşılığı olarak eğer yazılarımı beğeniyorsanız oylayabilir misiniz? 🙈🙈
-Rat🖤

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin