Yakışıklı Dükün Çirkin Karısı

321 7 1
                                    

Herkese merhaba!
Hiç yazasım gelmeyen şu dönemlerde, nihayet totomu kaldırıp yazabilmenin sevincini yaşıyorum.  Bugün sizlere kısa ama bir o kadar ders veren ve düşündüren bir hikaye tanıtacağım.
  Hikayenin başlığı bize zaten hikayenin konusunu direkt olarak söylüyor.  Bu sefer baş kız karakterimiz güzellik algısının baya bir dışında kalıyor. Fakat bu onun çirkin olduğu anlamına gelmiyor. Yazarımız da bu konuya çok iyi bir şekilde değinmiş bence. Okurken çok keyif aldım.  Kimi zaman üzüldüm kimi zaman mutlu oldum. Tam yerinde ve tadında sevimli bir hikayeydi. Eleştirilmek istenen konu güzeldi. Basit ve akıcı bir dil kullanılsa da, şuraya gittim buraya geldim gibi basit olaylar ve cümleler yoktu.
Karakterlerden ve olaydan kısaca bahsetmem gerekirse ;
Calanthe doğduğundan beri çirkinliği nedeniyle sevgi görmemiş, aşağılanmış ve babası tarafından bile sevilmeyen bir genç kızdır. Güzelliği olmasa bile müthiş bir zekaya ve dönemin kızlarında olmayan kültüre sahiptir.
Ackerley ise her kızın hayalini kurduğu yakışıklı bir gençtir. Çapkın ve burnu havada bir karakterdir. Her ne kadar yüzü muhteşem olsa da kalbi katılaşmış ve acımasızdır.
Peki bu iki karakter bir araya gelirse ne olur? İşte bunu okuyoruz.
(Hikaye eski zamanlarda geçmektedir. )

Bende bu konuyla ilgili sevdiğim bir kitaptan alıntı yapayım ve bu bölümü bitireyim. Kendinize iyi bakın 💕

Yazar: @deniztylerTür: Tarihi kurguBölüm sayısı: 27Güncel okunma sayısı: 4M

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yazar: @deniztyler
Tür: Tarihi kurgu
Bölüm sayısı: 27
Güncel okunma sayısı: 4M

-Rat🖤

Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now