Ateş

454 4 0
                                    

Herkese merhaba!  Bu bölümde de çok okunmuş bir hikaye tavsiye edeceğim. Sanırım artık daha az okunmuş hikayeler tavsiye etsem daha iyi olacak. Neyse, inanıyorum ki içinizde okumayanlar var. Onlara okutacağım bu hikayeyi. (:

"Ateş'ten korkan bir kız...
Ateş'i görmeyen bir günü bile olmayan bir adam...
Kahramana ihtiyacı olan bir kız çocuğu...
Kahraman olmak istemeyen bir kahraman...
Geceleri uyuyamayan, gençliği elinden alınmış bir genç kız...
Geceleri belirli saatlerde sigara içmeden duramayan, hayatını intikama adamış bir genç adam...
Bir kızın hayatına ulaş'ma, bir adamın gemisine arya emrini vermesinin hikayesi..."

Baş kız karakterimiz Arya. Kendisi çocukluğunu yaşayamamış, travmalarıyla yaşamını sürdürmeye çalışan bir genç kız. Hayatında pek destekçisi yok. Biraz korkak, ürkek bir yapıda kızımız.  Ki yaşadıklarına bakılırsa gayet normal bir durum. Fakat buna rağmen bir o kadar da güçlü.
Baş erkek karakterimiz Ulaş. Umursamaz biri diyebiliriz. Tabii Arya karşısında korumacı bir tavrı var. Başta bu tavrının farklı bir sebebi olsa da daha sonra bu tavır kendini aşka teslim ediyor.
Ben bu ikilinin arasındaki ilişkiyi okumaktan keyif aldım. Tanıtım da yazarın söylediği gibi Ulaş'ın gecenin belirli saatlerinde balkona çıkıp sigara içmesi, Arya'nın onu masum bir çocuk gibi izlemesi güzel detaylardı.
Hikayenin konusunu merak ettiğimden okudum. Henüz final yapmadı fakat okumanızı öneririm. Ben takip etmeye devam edeceğim.
Okuyanların gözlerinden öperim 💕🌹

Yazar: filizpuluc
Tür: Genç Kurgu
Bölüm sayısı: 37 (Devam ediyor)
Güncel okunma sayısı: 5M

-Rat🖤

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin