Mia

323 5 2
                                    

Herkeseee merhaba!
Bugün okuduğum andan itibaren en sevdiğim hikayelerden olan Mia'yı tavsiye edeceğim.
Öncelikle Mia, okuyacağınız en iyi kız karakterlerinden biri olabilir. Bir kere neşesi, enerjisi, pozitifliği bulaşıcı. Bu tatlı mı tatlı karakteri okurken keşke Mia olarak doğsaymışım dediğimi hatırlıyorum. Gerçekten de çok özendiğim bir karakter oldu. Hatta okuduğum süreç içerisinde farkında olmadan ne kadar karamsarlaştığımı, sosyal ilişkilerimde zayıflaştığımı, 18 yaşında olmama rağmen nasıl hayat enerjimi yitirdiğimi fark ettim. Mia bana bunları düşündürdü ve okuduğum süreç içerisinde ne kadar pozitifleştiğimi de fark ettim. Biraz daha oyunbaz, biraz daha neşeli, biraz daha yapıcı oldum. Aslında böyle olmak için önümde hiçbir engel yokmuş.
Franco ise hayatın ona yüklediği sorumluluklardan bezmiş bir mafya lideri. Fakat bu size klasik ve bana çok saçma gelen iyi kız, acımasız mafya lideri hikayelerinden olduğunu düşündürmesin. Çünkü alakası yok. Bu daha çok Sicilya'da olan bir gelenekmiş. Bunu da hikayeden öğrendiğimi söyleyebilirim. Hem eğlendiren hem de bilgilendiren bir hikaye.
Kısaca konusunu anlatmak gerekirse, Mia üniversitede eğitim gören bir öğretmen adayıdır. İşe ihtiyacı varken gelen teklif şudur; Franco'nun yeğenlerine evde öğretmenlik yapmak.
Ben bu ikilinin hikayesine BAYILDIM!
Üstelik sadece bu ikili değil, yardımcı karakterlerin bile yaşadıkları, yaptıkları ilgi çekici. Sanki yardımcı karakter değil de baş karakterlerimiz gibiler. Çoğu hikayede yardımcı karakterlerle ilgili bölümler beni sıksa da bu hikayede bayıldığımı yine söylemek istiyorum.  Bazı yazarların elini öpesim geliyor böyle hikayeler yazdıkları içinnn 🙃🤣
Umarım sizde beğenerek okursunuz. Son bir şey;
Okuduğunuz hikayelerin bölümlerine oy vermeyi unutmayın. Yazarların emeğine karşılık olarak inanın hiç vaktinizi almayacak bir şey bu 🙏🏻
Okuyan herkesi öpüyorummm 💕

Yazar: beasloove
Tür: Romantizm
Bölüm sayısı: 69 (devam ediyor)
Güncel okunma sayısı: 5M

(Elimden geldiğince üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çalışıyorum spoiler vermemek için. Fakat sorularınız oluyorsa veya söylemeyi unuttuğum bir şeyler oluyorsa yorum bırakabilirsiniz.)
-Rat🖤

Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin