Пета глава

4.8K 230 2
                                    

Останалата част от часа по химия мина без проблеми, но не спирах да мисля за целувката между мен и Картър. Нямаше да бъда поредното използвато и захвърлено момиче като парцал. Бих го попитала дали се натиска по тоалетните с всяка, но отговорът ми се стори повече от очевиден. Спомних си думите на новата ми приятелка. Може би беше права и той наистина е дявол, но с ангелско лице.
Звънецът би и Сара и аз започнахме да прибираме учебниците и тетрадките си по най-бързия начин за следващия час. Оказа се, че пак ще сме заедно. И двете имахме история.
Погледнах към Картър, който тъкмо излизаше от стаята. Изгледа ме със студения си поглед, настръхнах. Кръвта ми застина. Метнах раницата си на гърба и се запътихме към следващия кабинет.
През остатъка от деня повече не видях Картър и се радвах донякъде.
-Тази вечер правя парти у нас. Петък е все пак, а нашите ги няма за уикенда. Ще дойдеш ли? - попита с усмивка Сара.
-Виж, Сара, това е едва първия ден от както съм в училище и първата седмица от както съм в Торонто. Мисля, че ми трябва време, за да свикна с всичко тук, а и нямам какво да облека - реших да откажа.
-Бела, моля те, сама го каза, искаш да се приспособиш, а какво по-хубаво от парти. Половината училище ще е там. Имаме доста голяма къща и ще бъде страхотно! - направи умолителна физиономия.
-Оххх, добре - съгласих се.
Сара беше права. Само така щях да се впиша.
-Сега да вървим у нас, ще ти дам нещо секси - изпищя.
-Ти си луда - засмях се.

******

*Гледна точка на Картър*

Какво ми стана днес? Защо по дяволите я целунах? Бях в лошо настроение, заради онзи глупак Лиам и може би за това. Вярно, беше красива, имаше хубаво тяло, а тези очи. Изглеждаше толкова невинна, но ако се намеся в живота й ще съсипя всичко това. Не че ми пукаше особено, единственото, което ме спираше, но и това, което ме подлудяваше, беше точно невинността й на дете, излъчваше я. Бела. Ще я имам. Каквото и да ми струва.
-Дръпни се, Ема - избутах една русокоска, която ми се натискаше.
-Какво има, Картър? - попита ме като постави ръце на раменете ми, а аз бях с гръб.
Какво пък толкова? Обърнах се и впих устните си в нейните. Бях дошъл в апартамента й, за да не мисля за Бела. Ще се възползвам.
Избутах я на дивана и започнах да я събличам, а тя мен. Разкопчах набързо сутиена й. Бях отработил вече доста пъти това движение. Оставих лилаво петно на врата й, спомняйки си как целувах врата на Бела.
-Не мога - станах от нея и излязох от апартамента, оставяйки я почти гола на дивана в пълно очудване.

Когато се влюбиш Where stories live. Discover now