3. Žvilgsnis

3K 149 0
                                    

Po keletos minučių mokytojui smulkiai beaiškinant, kaip vyksta fotosintezė, pro klasės duris įžengė aukštas, tvarkingai sukeltų plaukų, visas juodai apsirengęs vaikinas. Mokytojas jį pamatęs nusišypsojo:
- Labas rytas, tai tu turbūt būsi naujas mokinys?
-Taip,- šaltai ir raiškiai tarė jis nužvelgdamas klasę. Staiga mūsų žvilgsniai susitiko, bet aš nusukau akis, kadangi man jis pasirodė labai šiurpus.
-Taigi,- mokytojas vėl prašneko,- galėtum prisistatyti?
Vaikinas vos vos linktelėjęs prašneko savo žemu, bauginančiu balsu:
-Aš Zayn, atvykau iš Kalifornijos valstijos, dabar gyvenu čia New Yorke.
Tai pasakęs jis nutilo, o visa klasė kaip ir aš nuščiuvo. Nuo Kalifornijos iki New Yorko yra labai ilgas kelias. Dėl kokių priežasčių jis atkeliavo čia ? Nejaukią tylą klasėje išsklaidė mokytojas :
- Na sužinojome šiek tiek apie tave, ačiū tau, o dabar gali sėstis į vieną likusią laisvą vietą šalia Kerės ir tęsiame pamoką.
Tai išgirdęs keistasis vaikinas Zayn pradėjo eiti link manęs, o aš pajaučiau, kaip pradėjo prakaituoti mano delnai. Kodėl? Turbūt dėl to, kad labai bijau pradėti bendrauti su naujais žmonėmis. Taip pat nemoku bendrauti su vaikinais, nes niekada nebuvau turėjusi tokio. Tikra nevėkšla, tiesa?
Zayn priėjęs prie suolo, nieko nesakęs atsisėdo šalia manęs. Man taip palengvėjo, kad jis nepradėjo pokalbio. Tik tylėjimas ir tiek. Mokytojui dėstant pamoką, man pasidarė sunku įsigilinti į ją, kadangi mano nosis užuodė, jo išties skaniai kvepiančius kvepalus, man buvo sunku taip toliau sėdėti ir jausti ta didžiulę įtampą tarp mūsų, taigi išėjau iki tualeto. Ten trumpai pabuvusi ir atgavusi kvapą, lėtai grįžau į kabinetą. Atidariusi duris ir vėl pastebėjau, tai, kas mane trikdė. Jo žvilgsnį.

Laukiu nuomonių! 😊

Lūžis (1,2 sez) // Z. M. fanfiction (BAIGTA)Where stories live. Discover now