7. Lenktynės

2.6K 109 0
                                    

*Zayn pozicija*

..21 valanda vakaro. Jau gerai sutemę, nes vis dėlto gi lapkričio pradžia. Vakaras labai gražus, nes nei lietaus, nei stipraus vėjo nėra..
Mes su vaikinais atvažiavome į vietą, ten kur vyks lenktynės. Jau iš toli matėsi, kad jos nepaprastos:  begalės žmonių, daug sexy merginų... Na dauguma iš jų tik fyfos, su priauginamais nagais, plaukais ir tona makiažo, bet kartais su tokiom linksma, žinoma tik vienai nakčiai...
Privažiavę arčiau, pamatėme daug pažįstamų veidų ir pasistatę motociklus netoli starto, išsiskirstę nuėjome pasisveikinti su pažįstamais. Aš nuėjau prie vieno savo seno draugo, kuris man atsikrausčius čia ir supažindino su New Yorku:
-Sveikas seni, šimtas metų,- tariau
-O!! Sveikas Zayn, na jau tikrai.. Šiandien lenktyniausi??
-Kas be ko, argi įsivaizduoji mane nelenktyniaujantį čia??- nusijuokiau, nes ir pačiam sunku buvo tai įsivaizduoti.
-Tiesa sakant ne,- nusijuokė ir draugas.
-O kaip dėl tavęs, Filai? Gal galėsim kartu pralėkt ??-paklausiau
-Na šį kart, kad ir kaip liūdna, bet negalėsiu. Koją pasitempiau ir raiščiai plyšo.-tik tada pamačiau, kad jis stovi pasirėmęs ramentu,-Tai šiandien būsiu stebėtojas ir palaikysiu tave. O kita kart duodu žodį pralėksim..
-Nu ok seni, būtinai,- tariau.
Man tai tarus per garsiakalbį pasigirdo balsas:
!!! Sveiki dalyviai ir žiūrovai, norime pranešti, kad už 10 minučių  prasidės didžiausios šių metų lenktynės visame New Yorko mieste, bus važiuojami 500metrų, prašome visų lenktynininkų po truputį užiminėti savo pozicijas!!!
-Na ka..- prakalbo Filas,- sėkmės Zayn, palaikau tave!!
-Dėkui,- sukirtome rankomis ir aš po truputį ėjau link savo motociklo, ten jau buvo grįžę mano geriausi draugai.
-Na ką gero sutikot??- paklausiau
-Aš kalbėjau su Reinu, tuo platintoju, pasirodo iš tėvo gavo dar didesnę dalį verslo ir dabar valdo 60% verslo. Įsivaizduoji kaip nuskilo??-pasakė Harry
-Nu jo.- numykė Liam
-Nu jeigu man šįvakar pasiseks, spėkit, kas gaus taip pat didelę dalį verslo,- rimtai, bet su šypsena pasakiau aš. Ir visi vaikinai išsiviepė, kadangi suprato, kad kartu su manimi galės valdyti tą dalį..

!!!Gerbiami lenktynininkai prašome užimti savo pozicijas, lenktynių pradžia už 3 minučių!!!
Tai išgirdę visi surimtėjome, privažiavome prie starto linijos ir laukėme starto. Iš viso lenktyniavo 20 motociklininkų. Taigi prie starto sustojome 2 eilėmis. Be mūsų gaujos, dar lenktyniavo Todo 4 vyrai, bei Reino tėvo dar 5 vyrai. Kiti tiesiog atvažiavo tik pasitikrinti jėgoms, nors turbūt, net nežino, kad nuo motociklo bus nustūmti per pora sekundžių, kadangi šios lenktynės garsėja tuom, kad jose nėra taisyklių..
!!!LENKTYNININKAI UŽVEDAME VARIKLIUS!!!
Ir palei visą kelią nuskambėjo didžiulis variklių uzvedimo garsas, visi žiūrovai pradėjo ūžti!

!!! STARTAS PO..!!!
!!!3!!!
!!!2!!!
!!!1!!!
!!!STARTAS!!!

Nuskambėjus sirenai visi pasileido į priekį. Lėkiau kaip vėjas, nemačiau nieko aplinkui, nei žiūrovų, nieko, tik kelią, bei priešininkus. Važiavau į priekį, aplenkiau visus savo busimos gaujos narius t.y. Liam, Niall, Louis ir Harry. Toliau važiavau į priekį, jei kasnors pasimaišo kelyje aš arba meistriškai jį apvažiuoju arba prispaudžiu prie kelio krašto ir dažniausiai motociklininkas nebesuvaldo motociklo, nes greitis yra žvėriškas. Po 30 sekundžių jau buvau trečias. Dar stipriau paspaudžiau gazą ir aplenkiau antrąjį, todėl atsidūriau 2 pozicijoje. Liko tik pirmasis, paspaudžiau gazą ir po kelių sekundžių jau buvau lygiai su juo, beje tarpas tarp mūsų motociklų nebuvo didesnis negu 40 cm . Pasirodo ten buvo vienas is Todo vyrų, todėl supratau, kad nieko gero negalima iš jo tikėtis. Buvo likę 30 metrų iki finišo ir jis supratęs, kad aš galiu laimėti, su viena ranka mane pastumė ir aš vos besilaikydamas šiek tiek primažinau greitį, jis tai pastebėjas paspaudė gazą ir finišavo pirmas, na o  aš finišavau antras. Pervažiavęs finišą, nebesuvaldžiau motociklo ir skaudžiai kritau ant asfalto.

Lūžis (1,2 sez) // Z. M. fanfiction (BAIGTA)Where stories live. Discover now