32. Ar tu..?

1.6K 89 3
                                    

*Zayn pozicija*

Eidamas pėščiomis 4 kilometrus link savo namų mąsčiau. Daug mąsčiau. Nebegaliu Kerei daugiau meluoti. Ji man sušiktai patinka, labai patinka, o aš elgiuosi kaip suknistas pusgalvis... Stipriai paspyriau kelyje pasimaišiusį akmenį... Negaliu jai visko pasakyti, tikrai negaliu. Tada jai būsiu pabaisa, kuris pagal ją galbūt net nori ją nuskriausti, o to padaryti tikrai nenoriu. Žinau, kad ji patiria daug skausmo. Tiesą sakant žinau, ji mokykloje patiria patyčias. Prisiekiu sau, kad nuo pirmadienio, jei kas nors ją užgaus, gaus į snukį, kad net turės rinktis dantis.

Neįsivaizduoju ką jai reikia pasakyti, kad nesijausčiau meluojantis jai. Taip aš esu blogas, taip aš gaminu ir platinu narkotikus, taip mano tėvas yra stambiausio mafijos tinklo bosas..bet. Bet ji mane verčia būti geresniu. Aš prie jos šypsausi, ko beveik niekada nedarau. Ji mane keičia... Man ji beprotiškai patinka... Žinau ką turiu padaryti.

Parašiau jai žinutę ir beeidamas pasitvarkiau už džinsų užkištą ginklą. Jis pradėjo spausti. Eidamas miškelio takeliu, nuo žinutės išsiuntimo praėjus 5 minutėms, išgirdau signalą,  kuris reiškia kad Kerė atrašė.

"Labas, taip aš namie"
"Galėsiu už 30 minučių pas tave atvažiuoti?"
"Galėsi, lauksiu ;)"
"Puiku;)"

Atrašęs jai, žinojau ką daryti. Kadangi buvo likęs eiti tik kilometras, jį įveikiau greičiau nei per 7 minutes.

Grįžęs į namus, persirengiau, pasikvepinau ir pasiėmęs savo baltosios bmw mašinos raktelius nuėjau prie jos. Užvedęs mašiną, nusprendžiau nuvažiuoti į dar vieną vietą.

Sustojau prie gėlių parduotuvės ir nupirkęs 5 dideles raudonas rožes, grįžęs į mašiną jas padėjau ant galinės sėdynės. Paspaudžiau gazą ir važiavau pas Kerę. Pas merginą, kuri veda mane iš proto.

Sustojęs prie jos namų, mašiną pastačiau į tuščią vietą esančią prie  garažo.

Atsargiai paėmęs gėles nuo galinės sėdynės ėjau link Kerės namų. Atsistojęs prie namų durų, tiesą sakant, visiškai nesijaudinau, nes jau  daug patirties turėjau su merginomis, bet, kad mergina man taip patiktų tai įvyko pirmą kartą ir net nežinau, kas vyksta mano viduje.

Paskambinau į duris ir už mažiau nei minutės, jas man atidarė gražiausia mergina pasaulyje.

-Oo Zayn, labas,- nustebusi ir nusišypsojusi tarė Kerė.
-Sveika Kere,- nusišypsojau ir aš.
Greitai nusimovęs batus atsistojau priešais ją.
-Šios gėlytės tau,- ir vėl nusišypsojau ir pamačiau, kaip jos akys žybsi kaip dvi žvaigždutės.- galbūt jos ir nėra tokios gražios kaip tu, bet su jomis manau, kad tu atrodysi nuostabiai.
-Ak..Zayn labai tau ačiū,- tarė ji ir mane apkabino, nepraleidau progos ir aš apkabinau mane pakerėjusią merginą.

-Nėra už ką Mielute,- kai atsitraukėme tariau.

Poto abu prisėdome ant sofos ir aš supratau, kad laikas pradėti.
-Kere..
-Taip..?
-Norėčiau pradėti nuo to, kad tu mane pakerėjai jau tada, kai pirmą kartą tave pamačiau. Taip pat tave valgykloje stebėjau, dėl to, kad man labai patikai,tik tada dar nenorėjau nei sau, nei tau to pripažinti. Tas vakaras kai tave išsivežiau pažiūrėti nuostabios New Yorko panoramos buvo iš vis stebuklingas. Ir jis stebuklingas buvo ne dėl fantastiško vaizdo, o dėl tavęs, tai tu buvai fantastiška. Mūsų pirmasis pasimatymas... Kad ir trumpas, bet jis buvo geriausias mano gyvenime, tu buvai pirmas žmogus, su kuriuo kalbėjau apie savo mamą.. Man tai labai daug reiškia. Per pasimatymą aš pamačiau tavo vidų, na o jis yra nuostabus ir kuo toliau tuo labiau jaučiu kaip mano vidus keičiasi dėl tavęs, Kere. Todėl norėčiau tavęs paklausti ar tu sutiktum būti mano mergina??

Lūžis (1,2 sez) // Z. M. fanfiction (BAIGTA)Where stories live. Discover now