,,son şans (pt.2)

4.3K 549 348
                                    

"Biliyor muydun? Gözünü kırpmadan veya kaçırmadan 6 saniye boyunca göz teması kurmak, seks veya öldürme isteğini açığa çıkarıyormuş. Söyle bana tatlım, sen hangisini tercih edersin?"

 Söyle bana tatlım, sen hangisini tercih edersin?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



"Bebeğim.. Cidden düzgün hatırlayamıyorum.. Sana o soruda yardımcı olamayacağım, üzgünüm.. Sanırım benim sıram?" dedi Jungkook gülümsemesi geri gelirken.

Jimin yutkundu. Şu anda ağzından hiçbir laf alamamış olmasının yanında dürüst olmak gerekirse Jungkook eğer kurbanı tanımıyorsa Jimin'in aklında soracak başka soru kalmamıştı.

"Eminim, sıkıcı soruları tercih edersin. Ama maalesef ben zaman öldürmek için sıkıcı sorular soran birisi değilim. İyi olup olmadığı sana kalmış. Ben seninle cidden ilgileniyorum.." Jungkook sandalyesinde hareket edip gülümserken alt dudağını ısırmıştı.

Jimin artık inkâr edemezdi. Jungkook'u böyle görmek oldukça seksiydi. Jimin gergince yutkundu. Jungkook'un şimdi ona ne soracağını merak ediyordu.

"Bu sorumu cevaplamana gerek yok. Cevabı kendi başıma bulabileceğime neredeyse eminim." dedi Jungkook. Pişkince sırıtarak öne eğilmişti.

Göz teması Jimin'i delirtiyordu. Jungkook çok yakınında olduğundan dudaklarına bakmaktan kendini alıkoyamıyordu.

"Kendi kendime düşünüyordum, acaba bir şeyi hayal etsen nasıl hissederdin diye. Hatta bir şey değil.. Beni senin üzerinde, belki de içinde hayal etsen. Senin o güzel tenini emip kıpkırmızı yaptığımı. Yavaşça beyninden bütün vücuduna dağılan arzu ve tutkunun seni nasıl delirttiğini. Söyle bana bebeğim, nasıl hissederdin?" Jungkook başını oyuncu bir havayla yana yatırmıştı.

Jimin kollarında tüylerin nasıl diken diken olduğunu hissedebiliyordu. Nasıl hissederdim? Jungkook'u o kadar yakınında hayal etmek bile Jimin'i heyecanlandırıyordu. Bu normal miydi?

'Sakin ol.' demişti Jin.

Bu durumda sakin kalmak biraz.. imkansızdı sanki? Veya Jimin çok istekliydi?

Jungkook, Jimin'i baştan aşağı süzdükten sonra aniden gülümsemeye başlamıştı.

"Anlıyorum." dedi sırıtarak.

Doğru. Jungkook, Jimin'i okuyabiliyordu. Yüzünde ne görmüştü? Çok mu belliydi? Kendisi bile hislerinden emin değilken, o nasıl görmüştü?

insanity | jikook [çeviri]Where stories live. Discover now