,,sadece bir gün [ekstra bölüm]

3.8K 342 50
                                    

[Bu bölüm Mature [M] içerir.]

»Namjin'in Geçmişi«

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

»Namjin'in Geçmişi«

Süpermarketin dışındaki masalardan birisine oturmuştu. Plastik tabağında kalan ramenin son damlasını da süpürmüştü.

Namjoon daha yeni polis memuru olmak için gittiği eğitimi tamamlamıştı. Gururla, annesine anlatmış ve ardından da en sonunda babasından hakkettiği saygıyı alabilmişti.

Veya hakediyor muydu?

Namjoon biseksüeldi, ama dürüst olması gerekirse şu an erkekleri tercih ediyordu. Kore'de gay olmak yapılabilecek en iyi şeylerden birisi değildi. Ve bu konuya sinirleniyordu. Böyle olmamalıydı.

Namjoon'un telefonu yanıp sönmeye başlamıştı.

Kilit ekranını açmış ve gelen mesaja bakmıştı.

Yeni yüklediği uygulamadaki Pembe Sır adlı bir erkek kullanıcıdan gelmişti.

Sırf gayler için oluşturulmuş bir uygulamaydı. Ve en bilineni, en popüler olanıydı. Bir arkadaşı sayesinde bulmuş ve şahsen sevmeye de başlamıştı.

Sadece tek gecelik ilişkiler bulmaya yarasa da bu da sorun değildi. En azından zevklerini tatmin edebiliyordu.

Çoktan bir sürü erkekle tanışmıştı. Hiçbirisi onun tipi değildi ve çok yakışıklı da sayılmazlardı. Ama bu adam onun ilgisini çekmişti. Çoktan iki aydır yazışıyorlardı ama daha hiç buluşmamışlardı.

Bir veya iki kez şansını denemiş ama sonuç nefretle dolu kavgalarla bitmişti. Dürüst davranırsa bu adam için de umutlarını yükseltmek istemiyordu.


Pembe Sır:
Hey. :)


Namjoon istemsizce gülümsemeye başlamıştı. Ne zaman bu adam ona yazsa hep böyle oluyordu.


RapMon:
Hey!!!


Adam cevap verene kadar bir süre geçmişti. Namjoon karşısındakinin yazmakta olduğunu belirten, yukarı aşağı hareket noktacıkları izliyordu.


Pembe Sır:
Bu akşam boş musun? c:


Namjoon'un gözleri büyümüştü. Bu adam ciddi miydi? Küçük bir mutluluk parıltısı ve heyecan içinde tutuşmuştu. Sandalyesinde dikleşmişti.

insanity | jikook [çeviri]Where stories live. Discover now