,,sıcaklık

4.2K 521 263
                                    

"Şu bahsettiğiniz 'psikopatlar', aslında yalnızca çürüyen kalpleri olan üzgün ve çaresiz insanlar."

—

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.


Jimin'in içindeki hisler karnında dönüp dönüp duruyorlardı. Kusmak, ağlamak, gülmek ve ağlamak istiyordu. Aynı anda.

"Uyumak üzere miydin?" diye sordu Jungkook. Bu tok ses. Çoğu zaman kullanmazdı. Bu ses tonu Jimin'in kemiklerine kadar işlemişti. Sesi geliyordu. Kendisi için aç.

Jimin geriye doğru adımlamaya devam ediyordu. Beyni en sonunda yeniden çalışmaya başlamıştı. Yardım çağırmalıydı. Cidden gerekiyordu. Yapması gereken tek şey yatağındaki telefona uzaşmaktı.

Jungkook o kadar yakınında değildi. Yapabilirdi. Denemeliydi.

Ama bir şey Jimin'i dondurmuştu. Yüz ifadesi değişmişti. Gülümsemesi. Yok olmuştu. Jimin terlemeye başlamıştı. Nedenini bilmiyordu ama Jungkook'un gülümsemesi yok olduğunda yaptığı herhangi yanlış bir hamle onun sonuncusu olacakmış gibi hissediyordu.

"Sana bir soru sordum, Jimin." diye hatırlattı Jungkook. Yaklaşıyordu.

Attığı adımların titreşimi Jimin'in bütün vücuduna yayılıyordu. Her birisini hissediyordu. O ne kadar yakınlaşırsa Jimin'in içindeki özgüven de o kadar azalıyordu.

Jimin ona cevap vermek istiyordu ama dudakları titremekten başka bir şey yapamıyordu. Ve bir şeyler soluk borusunu sıkıp nefes almasını zorlaştırıyordu.

Göz ucuyla yatağa baktı. Yardım hem çok yakınında hem de çok uzağındaydı. Eğer telefonunu alırsa Jungkook ona saldırır mıydı?

Jungkook, Jimin'in bakışlarını takip etmiş ve telefonu görmüştü. Gülümsemesi yeniden yüzünde belirmişti. Ve hemen ardından da bir kıkırdama.

Jungkook'un yaptığı atak saniyelikti. Bir anda Jimin solundaki duvara sabitlenmişti. Beyni bile olanları algılayamamıştı. Vücudu anında kasıldı.

Korku.

Jungkook'un kara gözbebekleri Jimin'inkilere baştan çıkarıcı bir şekilde bakıyorlardı. Ruhunu görüyormuş gibiydiler. Jimin'in nefesi inanılmaz derecede titriyordu, ağlamasına az kalmıştı.

"Benden korkuyor musun?" diye tekrardan sordu Jungkook tok sesiyle.

Jimin kalçasında daireler çizen bir el hissetmişti. Aşağı bakmak istiyordu. Ama Jungkook'un gözleri buna izin vermiyordu. Gözleri ona bakılması için zorluyor gibiydi.

insanity | jikook [çeviri]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن