,,kurban

4.1K 378 228
                                    

"Özgür olmak istiyorsun. Aynı zamanda benim olmak da istiyorsun. İkisini birden olamazsın."

—

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin uykulu bir şekilde gece boyu onu saran sıcak kolları aramıştı.

Ama gözlerini açtığı anda korku üzerine bir kova buzlu su gibi inmişti.

Bu kabusun yaratıcısı, Taehyung, bembeyaz yamyam dişleriyle sunduğu geniş sırıtışıyla yatağının önünde duruyordu. Bakışları Jimin'i delip geçiyordu ve Jimin bu bakışların tehditkar olup olmadığını tam anlayamamıştı.

Ayrıca orada ne kadar zamandır dikiliyordu?

"T-taehyung..?" Jimin yaşadığı şokla keskin bir nefes almıştı. Tamamen uyanmış ve battaniyesini çene hizzasına kadar çekmişti.

"Dün güzel bir gece geçirdin herhalde, hm?" Mutlulukla sormuştu. Jimin'e daha fazla yakınlaşabilmek için yatağın etrafından dolanmış ve kendini titreyen bedenin yanına bırakmıştı. "Vay! Üzerine iz bile bırakmış!" Büyük gözleriyle farkındalığını belirtip aynı zamanda da tehlikeli derecede yaklaşmıştı. Eli boynundaki ize dokunmak için hareketlenmişti.

"Yapma!" diye bağırıp irkilmişti Jimin. "Sakın bana dokunmaya kalkma!" Bileğindeki ve parmaklarındaki acılar geri gelmişti. Bütün korkusu geri yüzeye tırmanmıştı.

Taehyung sesin ani yükselişiyle irkilmişti. Gözleri çocukça bir ifadeye bürünmüştü ve kırılmış gibi gözüküyordu.

"Ama.. biz bir aileyiz, Jimin." demişti Taehyung. Yüzünde çarpık bir gülümseme yeşermeye başlamıştı ve gözleri kararıyordu. Çok karanlık.

"Biz lanet olası bir aile değiliz, seni hasta canavar.." diye konuştu Jimin titreyen çenesiyle. Gözleri yaşla dolmaya başlamıştı ama lanet olsun ki bu olanlardan artık çok yorulmuştu. Her sikik şeyden yorulmuştu.

Taehyung'un çarpık gülümsemesinin kıvrımı yavaşça yok olmuştu. Siyah göz bebekleri Jimin'i delip geçiyor, yakıyordu.

"Çık odamdan." diye tıslarken ona bir tek bakış bile göndermemişti Jimin. (yn: onun evi ama tabi sen bilirsin reis) Akciğerlerinin titrediğini hissetmesine rağmen sesi her zamankinden daha açık çıkmıştı.

"Ama Hoseok ve ben-"

"Sen ve Hoseok diye bir şey yok! Lanet olsun, daha ne kadar kör olabilirsin?! Kimse senin gibi bir hayvanla birlikte olmaz! Lanet olası bir köpek bile senin yanında durmaz!" İçi öfkeyle kavruluyordu. Taehyung'un nasıl bu kadar saf, umursamaz ve aptal olabildiğine anlam veremiyordu. Evet, o hastaydı. Ama bu adam salak değildi.

insanity | jikook [çeviri]Where stories live. Discover now