Το κολιέ του χρόνου.

1.6K 89 10
                                    

"Σκόρπιους!"

"Που ήσουν τόση ώρα?"

"Η ξαδέρφη μου προσπαθούσε να με παρηγορησει." απάντησε κάνοντας εναν μορφασμο.

"Τι συνέβη?"

Έκλεισε την πόρτα του βαγονιου και κάθισε απέναντι από τον Σκόρπιους. Του διηγήθηκε τον καυγά με τον πατέρα του και για το σχεδιο του.

"..Προχθές ήρθε στο σπίτι ο Άμμος?"

"Ποιος ειναι αυτός?"

"Ειναι συγγενής του Σεντρικ Ντιγκορι."

"Του μαθητή που σκότωσε στο κύπελλο της φωτιάς?"

"Ναι."

"Και τι ηθελε?"

"Τον πατέρα μου. Άκουσε πως βρέθηκε το κολιέ που γυρίζει πίσω τον χρονο και ζήτησε από τον πατέρα μου να πάνε πίσω μαζί για να σώσουν τον Σεντρικ."

"Ορίστε? Και τι είπε ο πατέρας σου?"

"Φυσικά όχι! Τι άλλο θα έλεγε?? Και είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο αυτό!"

"Αλμπους μην μιλάς έτσι.."

"Σκόρπιους..Μπορεί εκείνος να μην θέλει να το κάνει αλλά εγω θέλω."

"Ίσως απλά να φοβάται πως δεν πρέπει να παίζει κανείς με τον χρόνο για να μην αλλάζει η ροή των πραγματων."

"Αυτό είπε και εκείνος μα αν είμαστε αρκετά προσεχτικοι δεν θα συμβεί τίποτα κακό!"

"Δεν ξερω Αλμπους.."

"Ελα τώρα Σκόρπιους! Πρέπει να το κάνουμε!"

"Εντάξει.."

Δεν ηταν σιγουρος. Φοβόταν πως ο φίλος του θα τους έμπλεκε σε μπελάδες. Ήξερε πως ηταν αναστατωμενος από τον καυγά με τον πατέρα του μα αυτό που του ζητούσε να κάνουν ηταν τρελό. Ύστερα από αρκετό κόπο κατάφεραν να αποδράσουν από το τρένο που πήγαινε στο Χογκουαρτς και να βρεθούν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο Άμμος. Του είπαν το σχέδιο τους και εκείνος συμφώνησε. Η Ντελφι που βρισκόταν εκεί προσφέρθηκε να τους βοηθήσει. Λίγη ώρα αργότερα οι τρεις τους κρατούσαν απο ενα μπουκαλι πολυχημικο φίλτρο. Δεν πέρασαν μερικά λεπτά και ειχαν ήδη μεταμορφωθεί. Ο Αλμπους είχε πλέον την μορφή του Ρον, ο Σκόρπιους του Χάρρυ και η Ντελφι της Ερμιόνης.

Με αυτή τη μεταμφίεση ξεκίνησαν για το υπουργείο μαγείας ώστε να πάρουν το time-turner. Κατάφεραν να ξεγελασουν τους φυλακές και να γλιστρησουν στο γραφείο της Ερμιόνης ώστε να κατακτήσουν τον μικρό αλλά πολύτιμο θησαυρό τους. Ωστόσο η τύχη δεν ήταν τόσο με το μέρος τους. Άκουσαν βήματα και είδαν την πραγματική Ερμιόνη να πλησιάζει. Ο Αλμπους πεταχτηκε απότομα εξω και στάθηκε μπροστά της.

"Ρον τι κάνεις εδώ?" ρώτησε εκείνη παραξενεμενη.

"Ερμιονη, αγάπη μου, σε έψαχνα παντού!"

"Μα γιατί?"

"Σκεφτόμουν αν θα ήθελες να κάνουμε άλλο παιδί ή να πάμε διακοπές!"

"Ρον τι είναι αυτά που λες?"

"Γιατί δεν σου αρέσουν σαν ιδέες?"

"Νομιζω πως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για κανένα από τα δύο θέματα. Έχω αρκετή δουλειά και επίσης δεν έχω την διάθεση με αυτό που συνέβη στον Χάρρυ."

Ο πατέρας του? Τι είχε πάθει?

"Τι έγινε?"

"Μα καλά βρε Ρον χθες μας τα έλεγε! Που έχει τον ξαφνικό πόνο στο σημάδι του! Είχε χρόνια να τον πιάσει και τώρα συνέβη ξανα..χθες και σήμερα..και έχει και κάποιους παράξενους εφιάλτες.."

Για μία στιγμή ένιωσε ένοχος μα θυμήθηκε πως εκείνη την στιγμή έπρεπε να απομακρύνει την Ερμιονη από το γραφείο. Και αυτό έκανε. Έδωσε ετσι αρκετό χρόνο στον Σκόρπιους και στην Ντελφι να βρουν το αντικείμενο που έψαχναν. Λίγη ώρα αργότερα έφευγαν οι τρεις τους από το υπουργείο έχοντας πετύχει τον σκοπό τους. Είχαν κάνει το πρώτο βήμα μα είχαν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους. Για την ώρα όμως ηταν ευχαριστημενοι.

Το ίδιο βράδυ η Ερμιόνη είχε οργανώσει μία συνάντηση ώστε να μιλήσουν για το θέμα του Χάρρυ. Κανείς δεν νόμιζε όμως πως μπορούσε να συμβολίζει κάποια απειλή.  Το κλίμα ήταν ήρεμο ωσοτου μαθεύτηκε πως ο Αλμπους και ο Σκόρπιους δεν έφτασαν ποτέ στο Χογκουαρτς. Ο Χάρρυ αναστατωμενος κατηγόρησε τον Ντρακο πως ο γιος του έφταιγε για αυτό επηρεάζοντας αρνητικά τον Αλμπους. Ο Ντρακο όμως πέρασε στην αντεπίθεση. Κατηγόρησε τον Χαρρυ πως αν δεν είχε φερθεί με αυτόν τον τρόπο στον Αλμπους δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτή τη συμπεριφορά. Ο Χάρρυ ένιωσε πως ίσως ο Ντρακο να είχε δίκιο. Με την παρέμβαση των υπολοίπων αποφάσισαν να λήξουν την διαμάχη και να βρουν τα παιδιά τους.

Έκανα πέντε μέρες να ανεβάσω κεφάλαιο μα πραγματικά αυτή η εβδομάδα είχε τον ατελείωτο.. Είμαι και πάλι εδω όμως ελπίζοντας πως θα καταφέρω να κρατήσω το πρόγραμμα! Θα ανανεώσω σύντομα και τα άλλα βιβλία. Ίσως και όλα στην διάρκεια της ημέρας. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο!

Καλή συνέχεια ♡

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα