Η Εξαφάνιση Της Ροουζ.

1.2K 90 51
                                    

Μία Εβδομάδα αργότερα.

"Σκορπιούς σταμάτα να τρεμεις επιτέλους!"

"Αλμπους κατάλαβες τι κάναμε?? ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΡΟΟΥΖ!"

"Πρακτικά δεν την εξαφανισαμε.. Απλά αλλάξαμε λίγο την ροή του χρόνου και ο Ρον με την Ερμιόνη δεν ερωτεύτηκαν ποτέ.."

"ΚΑΙ Η ΡΟΟΥΖ ΔΕΝ ΓΕΝΝΉΘΗΚΕ ΠΟΤΈ! ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΛΜΠΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΈΕΣ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΓΏ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΆΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΎΩ! "

Ο Σκορπιός διέσχιζε το δωμάτιο πέρα δώθε νευρικά. Μέχρι που γύρισαν στο παρόν πίστευε πως η αποστολή τους είχε πετύχει. Αυτό άλλαξε όμως όταν κατάλαβε την βλακεια που ειχαν κάνει. Η ροή του χρόνου άλλαξε εντελώς. Ο Σεντρικ μπορεί να ήταν ζωντανός μα εκείνη δεν ήταν εκεί πλεον. Την είχε εξαφανίσει. Δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τα μάτια της γυαλίζουν στον ήλιο και τα μαλλιά της να ανεμίζουν από τον αέρα της ενώ καβαλάει την σκούπα της.

"Αλμπους θα μιλήσουμε στους γονείς μας!"

"ΤΙ?? ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΕΝΤΕΛΏΣ??"

"ΈΧΕΙΣ ΚΑΜΙΆ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΙΔΈΑ ΜΉΠΩΣ?"

Οι φωνές τους αντηχουσαν σε ολόκληρο το δωμάτιο. Ήξερε πολύ καλά πως ο Αλμπους δεν είχε σκοπό να παραδεχτεί το λάθος του στον πατέρα του, πόσο μάλλον να του ζητήσει την βοήθεια του. Ήξερε επίσης πως από την αρχή της περιβόητης αποστολής ο σκοπός του Αλμπους δεν ήταν να σώσει τον Σεντρικ Ντιγκορι. Ούτε που τον ήξερε εξάλλου. Ήθελε να αποδείξει στον πατέρα του πως ειναι ικανός. Πώς μπορούσε να σώσει τον Σεντρικ όταν ο Χάρρυ δεν μπόρεσε. Αν παραδεχοταν όμως τώρα το λάθος του αυτό θα επιβεβαιωνε αυτό που πίστευε ο Αλμπους για τον εαυτό του. Πως ήταν ένας άχρηστος μάγος. Ο Σκορπιός όμως δεν σκόπευε να χάσει την Ροουζ για τα πεισματα του φίλου του.

"Σκορπιους.. Θα γυρίσουμε πίσω ξανά στον χρόνο και θα επαναφέρουμε τα πράγματα όπως ήταν.."

"Όχι Αλμπους. Χρειαζόμαστε έμπειρους μάγους μαζί μας για να τα καταφέρουμε. Μάγους που ξέρουν πως κύλησαν τα πράγματα τότε και αυτοί είναι οι γονείς μας. Αν εσύ φοβάσαι να αντιμετωπισεις τον πατέρα σου δεν θα γίνει λόγος να την χάσω. "

Τα μάτια του αστραφταν. Ας μην του έριχνε ούτε ματιά, ας τον κοιτούσε με απέχθεια, του αρκούσε απλά να την κοιτάει και αυτό δεν θα του το στερουσε κανείς.

Την ίδια κιόλας μέρα μίλησε στον πατέρα του. Του αφηγηθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλη την περιπέτεια τους. Ο Ντρακο απλά τον κοιτούσε χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει. Λίγες ωρες αργότερα οι δύο πατεράδες συναντήθηκαν. Ο Χάρρυ δεν φαινόταν εξοργισμενος με τον Αλμπους, ήταν φανερά προβληματισμενος.

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα