Ο Κύριος Ουεσλι.

1.1K 95 69
                                    

"Καλημέρα παιδιά. Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ. Όπως γνωρίζετε μερικοί υπήρξα και εγω μαθητής του Χογκουαρτς.. Και όχι από τους πιο άριστους."

Συμπλήρωσε την φράση του κλείνοντας του το μάτι.

"Στο μάθημα μου δεν χρειάζεται να κάνετε περίπλοκες εργασίες παρόλα αυτά αν θέλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας καλό θα ήταν να διαβάζετε. Το Χογκουαρτς βρίσκεται σε μια περίοδο αναβάθμισης. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά νέοι καθηγητές θα έρχονται. Όπως πληροφορήθηκα από μέρα σε μέρα θα καταφθασει η Luna Lovegood ώστε να σας διδάξει για τα μαγικά πλάσματα. Στο θέμα μας όμως.. "

Ο Ρον συνεχισε να μιλάει για το μάθημα του. Η Ροουζ έδινε ολόκληρη την προσοχή της στον πατέρα της. Είχε πει στον Σκορπιο πως αυτό ήταν το τέλος και το τηρούσε κατά γράμμα. Από την αρχή του μαθήματος δεν του είχε ρίξει ούτε ματιά.

Από την άλλη πλευρά ο Σκορπιός προσπαθούσε να σκεφτεί με ποιον τρόπο να διαχειριστεί το θέμα με την Λούση. Την κοροιδευε και το ήξερε. Δεν μπορούσε να είναι μαζί της ενω το μυαλό του ήταν κολλημένο σε άλλη. Όσες φορές όμως προσπαθούσε να της το πει εκείνη του έλεγε πόσο σημαντικός είναι για εκείνη. Δεν μπορούσε να το αρνηθεί, κολακευοταν από τα λόγια της. Επιπλέον ήταν και το πρωτάθλημα στη μέση. Το τελευταίο πράγμα που επιθυμούσε είναι να την επηρεάσει.

Είχε ζητήσει άδεια από το πρωί από την διευθύντρια ΜακΓκοναγκαλ να  περασει το υπόλοιπο της μέρας σπίτι του. Η Μινέρβα αρχικά του το αρνήθηκε καθώς η εβδομάδα βρισκόταν ακόμη στην αρχή της μα μετά από λίγη πίεση από τον Σκορπιο λύγισε.

Πήγε στην οικία Μαλφοι δύο ώρες από εκείνη που είχε ενημερώσει τον πατέρα του. Άνοιξε την πόρτα και δύο φωνές ακούστηκαν στα αυτιά του. Η μία ήταν του πατέρα του και η άλλη..γυναικεία. Χαμογέλασε λιγάκι, από καιρό προσπαθούσε να πείσει τον Ντρακο να συνεχίσει την ζωή του, χωρίς κανένα αποτέλεσμα όμως. Δεν ήθελε να τους διακόψει μα κάπως έπρεπε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Με διστακτικά βήματα προσχώρησε ως το σαλόνι. Όσο πλησίαζε οι φωνές πλησίαζαν.

"Είσαι δειλός Ντρακο!"

"Δεν είμαι δειλός, απλά προχωράω παρακάτω, έχω οικογένεια πλέον."

" Και εγω είχα οικογένεια Μαλφοι! Πριν τους σκοτώσουν!"

" Οι δικοί σου δεν σκοτωθηκαν άδικα, ήταν μπλεγμένοι σε πολύ σκοτεινά πράγματα."

" Μίλα μας και εσύ!"

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα