Τα Μπογκαρτ.

1.3K 106 72
                                    

Κανένας από τους δύο δεν έκλεισε μάτι όλη τη νύχτα. Ο Σκορπιός δεν είπε κουβέντα στον Αλμπους για όσα συνέβησαν με την Ροουζ. Ο Αλμπους βέβαια είχε καταλάβει πως κάτι απασχολούσε τον φίλο του μα υπέθεσε πως είχε σχέση με τον δεύτερο άθλο που πλησίαζε σε λίγες μέρες.

Ο Άθλος πλησίαζε και δεν είχαν βρει καμία απολύτως άκρη με τα περιβοητα Μπογκαρτ. Είχε ξημερώσει Παρασκευή και όπως κάθε Παρασκευή την πρώτη ώρα είχαν φίλτρα. Ο Σκορπιός τα λάτρευε. Είχε πάρει άλλωστε το ταλέντο του πατέρα του. Ήταν με διαφορά ο καλύτερος της τάξης του και ίσως και των μεγαλύτερων τάξεων. Είχε ήδη μελετήσει όλα τα βιβλία φίλτρων που διδάσκονταν στο Χογκουαρτς και άλλα εκτός αυτών. Η βιβλιοθήκη του σπιτιού του πλημμυριζε απο δαύτα.

Άλλο ένα πρωί το ξυπνητήρι χτύπησε. Άλλο ένα πρωί άκουσε τον Αλμπους να βρίζει και να αρνείται να σηκωθεί. Άλλο ένα πρωί τον έσυρε μέχρι την πόρτα. Εκείνο το πρωί όμως ενα βιβλίο βρισκόταν στην πόρτα τους.

"Μαγικά πλάσματα"

Έγραφε με χρυσά καλλιτεχνικά γράμματα. Το έβαλε γρήγορα μέσα στην τάξη του. Δεν είχε χρόνο να το τσεκάρει, είχαν ήδη αργήσει.

Στο μάθημα η Ροουζ τον κοιτούσε έντονα. Τον κοιτούσε σαν να προσπαθούσε να του πει κάτι μα του ήταν αδυνατο να καταλάβει τι. Η Λούση ήταν συνεχώς στο πλευρό του εξάλλου. Ένιωθε τρομερές τύψεις για ότι συνέβη την προηγούμενη μέρα. Όσες τύψεις όμως και να ένιωθε με ευχαρίστηση θα το επαναλάμβανε.

Η νέα καθηγήτρια φίλτρων πήρε την θέση της πίσω από την έδρα της και σταύρωσε τα χέρια της.

"Είμαι στην θέση να σας πω πως το Χογκουαρτς θα υποδεχτεί έναν νέο καθηγητή. Ο καθηγητής αυτός θα σας διδάξει την τέχνη ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις. Θεωρώ πως είναι ο πλέον κατάλληλος καθώς έχει έρθει αντιμέτωπος με την σκοτεινοτερη δύναμη που γνώρισε ο κόσμος μας. Τον Λορδο Βολντεμορντ. "

Επικράτησε απόλυτη ησυχία. Λόρδος? Ελάχιστοι τον αποκαλούσαν έτσι και αυτοί ήταν είτε πεθαμένοι είτε στριμωγμενοι σε κάποιο κελί στο Αζκαμπαν. Η καθηγήτρια που άκουγε στο όνομα Μαλενα συνέχισε τον λόγο της.

" Ο άνθρωπος αυτός ονομάζεται Ρον Ουεσλι και από αύριο θα είναι κοντά μας."

"Τιι?"

Μια τσιριχτη φωνή ακούστηκε ανάμεσα στους μαθητές. Ήταν η Ροουζ.

" Τι συνέβη γλυκιά μου, δεν σε ενημέρωσε ο μπαμπάς σου?"

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Where stories live. Discover now