Ο Πρώτος Άθλος.

1.2K 94 85
                                    

2 μέρες αργότερα.

Ξημερωνε η μεγάλη μέρα. Όλη την νύχτα ο Σκορπιός δεν είχε κατορθώσει να κλείσει μάτι. Στριφογυριζε συνέχεια στο κρεβάτι του. Κατά τις 4 το χάραμα ένα μαξιλάρι προσγειώθηκε με δύναμη στο πρόσωπο του.

"Θα σταματήσεις επιτέλους να κοιμηθούμε?? Όλο το βράδυ μας ζαλισες!! Τσινγκι τσινγκι το κρεβάτι!! Καλά και αυτοι ολόκληρη σχολή Μαγείας ενα καινούργιο κρεβάτι δεν μπορούν να πάρουν?"

"Ωχ μωρέ Αλμπους καλά κοιμήσου! Θα πάω να κάνω μια βόλτα!"

"Τρελάθηκες?? Απαγόρευεται να γυρίζουμε μέσα στη νύχτα!"

" Ναι κοίτα ποιος μιλάει για απαγορεύσεις.."

Έκλεισε σχεδόν αθόρυβα την πόρτα του δωματίου και περπάτησε ως την αυλή. Πίσω από ενα δέντρο είδε κάποιες σκιές. Κρύφτηκε να μην τον δουν. Αν ηταν καθηγητές την είχε βάψει. Στάθηκε εκεί μερικά λεπτά προσπαθώντας να περιορίσει μέχρι και την αναπνοή του. Λίγο αργότερα φάνηκε από το δέντρο η Ροουζ.

"Πότε θα σε ξαναδώ?"

Την άκουσε να ψιθυρίζει. Σε ποιον μιλούσε? Πίσω από το δέντρο εμφανίστηκε ο Τζέιμς και ένιωσε την καρδιά του να χάνει ενα χτυπο.

"Αύριο όμορφη, στο πρώτο αγώνισμα."

Της απάντησε εκείνος. Την είδε να του στέλνει ενα φιλί και να χάνετε στο σκοτάδι. Ένιωσε να βουρκωνει αλλά δεν επέτρεψε κανένα δάκρυ να βγει από τα μάτια του. Ακαριαία μετάνιωσε την συμμετοχή του στο Τριαθλο. Την είχε άλλος. Ήταν τόσο άδικο. Γύρισε στο δωμάτιο του ηττημένος.

Ξημέρωσε. Όλοι οι μαθητές μαζεύτηκαν στην είσοδο του απαγορευμένου δάσους όπως τους είχε πει η Μινερβα.

"Βρισκόμαστε απόψε εδώ στο απαγορευμένο δάσος όπου τα διεξαχθεί ο πρώτος Άθλος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διασχίσουν το απαγορευμένο δάσος και να βρουν τον μαγικό πάπυρο όπου θα τους δώσει ενα πολύ σημαντικό στοιχείο για τον επόμενο άθλο. Υπάρχουν τρεις κρυμμένοι πάπυροι στο δάσος. Έχετε δύο ώρες. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο ακούγονται. Στο δάσος κρύβονται πολύ επικίνδυνα πλάσματα για αυτό το λόγο θα σας παρακαλούσα οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε να απειληστε να ρίξετε μία κόκκινη σπίθα με το ραβδί σας στον ουρανό. Αμέσως θα είμαστε στο πλευρό σας. Καλη σας επιτυχία. "

Ένας δυνατός ήχος ακούστηκε που σήμαινε την έναρξη του χρόνου. Με αργά βήματα οι τρεις μαθητές μπήκαν στο απαγορευμένο δάσος.

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα