Η Συνάντηση.

1.2K 91 41
                                    

Στο διάστημα πριν τον μεγάλο τελικό μεσολάβησαν οι ανοιξιάτικες διακοπές. Ο Σκορπιός είδε τις διακοπές ως μία πολύ καλή ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τον πατέρα του. Ο διάλογος του στο γραφείο της Μαλενας του είχε δημιουργήσει αμέτρητα ερωτηματικά που ο Ντρακο αρνούνταν να τον βοηθήσει να τα λύσει. Βέβαια ο Σκορπιός δεν του είπε για όσα είχε ακουσει εκείνη την μέρα.

Ο Ντρακο έλειπε συχνά από το σπίτι μα ήταν πολύ προσεχτικος στις κινήσεις του. Ο Σκορπιός ήταν σίγουρος πως ο πατέρας του είχε λυγίσει ξανά στην σκοτεινή πλευρά. Αυτό που δεν μπορούσε να καταλάβει ήταν το σχέδιο της Μαλενας για τον τελικό του κυπέλλου.

Ήταν Σάββατο απόγευμα όταν ο Σκορπιός άκουσε το κουδούνι της εξωπορτας. Άφησε το βιβλίο του στην άκρη και τεντωσε τον λαιμό του προς εκείνη την κατεύθυνση ώστε να εντοπίσει τον επισκέπτη. Βαθιά μέσα του ήλπιζε πως θα ήταν η Μαλενα, ίσως να μπορούσε να κρυφακουσει ξανά κάτι, ίσως να μπορούσε να την πλησιάσει. Οι ελπίδες του όμως βυθιστηκαν όταν η φωνή που ακούστηκε δεν αντιστοιχουσε σε εκείνη της καθηγήτριας του.

Τράβηξε ξανά το βιβλίο μπροστά του και στράφηκε προς τις σελίδες. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άκουσε τον πατέρα του να βήχει διακριτικά πάνω από το κεφάλι του, ο επισκέπτης μάλλον τον αφορούσε. Σήκωσε αργά το κεφάλι του διακρίνοντας δύο γυναικείες φιγούρες, δεν ήταν δυνατόν.

"Σκορπιούς, η Ερμιόνη Γκρειντζερ και εγω συνεργαζόμαστε τελευταία σε ένα πρότζεκτ του υπουργείου."

Του ανακοίνωσε ο Ντρακο. Ο Σκορπιός σηκώθηκε αμήχανος και έδωσε το χέρι του στην Ερμιόνη που του το έσφιξε σε μία χειραψία.

"Την κόρη της την Ροουζ την ξέρεις πιστεύω. "

Ο Σκορπιός ενεψε θετικά.

" Λοιπόν ελπίζω να μην σας πειράζει να περάσετε λίγο χρόνο μαζί όσο εγώ και η Ερμιόνη θα δουλεύουμε."

" Φυσικά και όχι."

Απάντησε αποφεύγοντας να κοιτάξει την Ροουζ.

"Λοιπόν Σκορπιε τι λες να μου δείξεις το δωμάτιο σου να αφήσουμε και τους γονείς μας να δουλέψουν? "

Η Ροουζ του χαμογελούσε, ένα χαμόγελο που δεν ήταν καθόλου αληθινό.

Ανέβηκαν τις σκάλες χωρίς να πουν λέξη. Ο Σκορπιός προχωρούσε μπροστά ενώ η Ροουζ θαύμαζε την αίγλη της έπαυλης Μαλφοι. Ο Σκορπιός στάθηκε σε μία πόρτα. Την άνοιξε και μπήκε μέσα.

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα