Kapitel 4

1K 29 3
                                    




"SKAL VI IKKE GÅ HEN OG FÅ NOGET AT DRIKKE." Råbte Mathilde "JAA." Råbte jeg, hvor vi to hindedan i hænderne for ikke at blive væk fra hinanden, for der var mange mennesker her inde, og ikke meget plads.

Da vi kom hen til baren kom der en bartender hen til os, han spurgte "Hvad skal i have piger." "Vi skal have to Paper plane." Sagde Mathilde.

Bartender nikkede og begyndte at ryste en masse ting sammen, og hælde det op i to glas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bartender nikkede og begyndte at ryste en masse ting sammen, og hælde det op i to glas. "Værsgo ladies." Sagde han. "Tak." Sagde jeg og betalte for drinksne.

"VI SÆTTER OS DER HENNE." Råbte Mathilde, og pegede imod nogle border.

"OKAY

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"OKAY." Råbte jeg, men jeg kunne endelig ikke se det særlig godt med alle de mennesker, og jeg var ved at tabe min drink flere gange, fordi Mathilde havde fat i min arm, og hun gik ret stærk så det var svært at følge med.

Hun gav det sidste ryk så vi kom ud af menneskemængde, og fik et bord.

Jeg tog min drink op til min næse og duftede til den, Mathilde kiggede underligt på mig, "Har du ikke smagt den føre." Spurgte hun. "Nej aldrig." "Den smager godt Y/N, det er nok en af mine ynglings drinks." Jeg tog den op til munden og tog en tår, jeg kunne mærke hvordan kirsebær smagen blandede sig i munden på mig. "Mmmm den smager godt" Sagde jeg. "Ja det er det jeg siger." Sagde Mathilde, og grinte.

Imens Mathilde og jeg snakkede, kom der er en mand hen til os. han kunne næsten ikke holde sig oppe, så fuld var han. Han begyndte langsomt at bevægede sig hen til Mathilde, og tog hans arm om hende.

 Han begyndte langsomt at bevægede sig hen til Mathilde, og tog hans arm om hende

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og spurgte. "Vil du ikke med om bag ved smukke." Mathilde kiggede skræmt på mig, og jeg kæmpede sådan for ikke at grine.

Mathilde tog en dyb indånding, og tog hans arm væk fra hende og sagde helt roligt. "Nej find en anden." Han kiggede underligt på hende, som om at han skulle til at gøre noget, men sagde bare "Okay fint kan også finde noget bedre, der er mange piger der vil stå i kø for at få det her." også vendte han sig om og gik.

Da vi ikke kunne se ham mere kunne jeg ikke holde mig tilbage mere, det var så sjovt at jeg fik helt tårer i øjnene, og Mathilde var også helt flad af grin. "ja for det er jo rigtig" sagde Mathilde. "han var da fuldstændig væk" sagde jeg. "ja det siger du ikke." Sagde Mathilde

Efter tørrede jeg mine øjne fra tårer da Mathilde hviskede mig i øret, "Hey Y/N der er en der kan lide hvad han ser."

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now